Mathmatch
Image default
Woning en Tuin

Tuinkamer

Tuinkamer

De koude maanden liggen inmiddels wel weer enige tijd achter ons. Hoewel je het in dit land nooit helemaal zeker kunt weten natuurlijk. Maar de warmere maanden lijken nu dan toch echt in aantocht. Er zijn al wat warme dagen geweest en het lijkt alleen maar beter te worden. Toch is er altijd een soort van tussenperiode waarin je nog niet echt buiten kunt zitten. Een periode waarin de zon wel schijnt, maar waarin het toch nog te koud of te guur is om goed en wel in je tuintje te zitten. Het zou mooi zijn als je dan de wind buiten de deur zou kunnen houden en toch van het zonnetje zou kunnen genieten. Dat is mogelijk met een zogenaamde tuinkamer van Ter Huurne BV. Een tuinkamer is een kamer, waarbij de wind buiten wordt gehouden en u toch het gevoel hebt buiten te zitten. Niet anders dan bij een normale kamer dus hoor ik je denken. Dat klopt. Het verschil zit hem in het feit dat een tuinkamer eigenlijk geen echte kamer is, maar een deel van je tuin. Een deel van je terras dat je overdekt hebt. Je kan ervoor kiezen om het te overdekken zodat het dicht is aan de bovenkant, zodat de zon er niet doorheen kan komen en ook het licht buiten blijft, maar je kan er ook voor kiezen om het open te houden, althans doorzichtig te laten zodat de zon en het licht wel naar binnen kunnen komen. Met alleen een overkapping van je terras heb je natuurlijk nog geen tuinkamer. De tuinkamer komt pas tot stand als je ook de zijkanten van de overkapping dicht maakt. In het geval van een tuinkamer dus winddicht. Dat kan door gebruik te maken van schuifwanden of van vouwwanden. Hiermee kan je de kamer flexibel maken. Je kan de wanden afsluiten wanneer jij dat wilt en je kan de wanden open houden wanneer jij daar behoefte aan hebt,

Waar kan ik een tuinkamer voor gebruiken?

Het is goed voor te stellen dat je deze kamer flexibel wilt gebruiken. In de zomer wil je er misschien wel standaard een zithoek hebben staan terwijl je er in de winter eigenlijk geen gebruik van wilt maken omdat het eigenlijk te koud is. Dan kan je het in de winter of afbouwen of je kan de kamer bijvoorbeeld gebruiken als opslag ruimte. Een tuinkamer heeft dus verschillende mogelijkheden en verschillende voordelen. Een aantal van de voordelen zijn:

  • je hebt een flexibele kamer
  • je kan de kamer op- en afbouwen
  • je hebt extra opslagruimte als je dat nodig hebt
  • je haalt een stukje tuin naar binnen
  • je kan al van de zon genieten als het nog een beetje guur is

Het lijkt dus vooral een handige oplossing voor de periode waarin het te koud is om buiten te zitten, maar te warm om binnen te zitten. Als je de wind buiten wilt houden is een tuinkamer echt de ideale oplossing. Je hebt natuurlijk ook andere varianten van snel opbouwbare en snel afbreekbare kamers. Als je een kijkje wilt nemen in de diverse mogelijkheden, dan raden we je aan om eens langs te komen in de showroom van tehuurnebv. Een andere mogelijkheid is om eens een kijkje te nemen op tehuurnebv.nl. hier vind je diverse mogelijkheden van de tuinkamer en diverse varianten op de tuinkamer. Je kunt het zo gek niet bedenken en het is heir wel te koop. Als je besluit om een kijkje te nemen in de showroom, dan wordt je niet aan je lot overgelaten. Er wordt alle tijd voor je genomen ene r wordt goed geluisterd naar jouw wensen. Als je vragen hebt, loopt er ook altijd voldoende personeel met kennis van zaken rond om je van advies te voorzien en om een antwoord op je vragen te geven. Zo sta je er dus nooit alleen voor en word je ondersteund door mensen met verstand van zaken en door mensen die al jaren lange ervaring hebben in het vak en die weten wat er allemaal op de markt te koop is.

Denk er maar eens goed over na

Een tuinkamer is echter niet een aankoop die je over een nacht ijs doet. Het loont zeer de moeite om eerst goed na te denken over de eisen en wensen die je hebt aan een uitbouw en om daarna pas goed te bedenken of een tuinkamer de ideale oplossing biedt voor de wensen die jij hebt. Het kan ook zijn dat een andere variant dan de tuinkamer een betere oplossing biedt voor de situatie waarin je verkeert. Als je niet zeker weet wat in jouw situatie het beste aansluit bij jouw eisen en wensen, dan kan je altijd terecht voor het nodige advies. Zoals reeds eerder gezegd, is er volop kennis aanwezig en zijn de medewerkers klantvriendelijk en zijn ze altijd bereid om mee te denken voor een goede oplossing. Het is voor de medewerkers altijd weer een uitdaging om de klanten zo goed mogelijk te helpen en ervoor te zorgen dat ze tevreden naar huis gaan. Of dit nu is met een aankoop van het bedrijf of dat dat is met een gevoel dat ze in ieder geval goed geholpen zijn en dat ze met een eerlijk advies naar huis zijn gegaan. Wij realiseren ons namelijk ook dat een tuinkamer niet voor iedere situatie geschikt is. Een tuinkamer moet passen bij jou, bij je huis en passen bij jouw pakket van eisen en wensen.

Voor meer info : klikt u hier