Mathmatch
Image default
Woningen

Bij spoed een slotenmaker omdat het moet!

U heeft uzelf buitengesloten, of uw sleutel brak af in het slot. U wilt direct geholpen worden, ook al is het midden in de nacht. Natuurlijk hebben we hier alle begrip voor. U kunt erop rekenen dat onze gecertificeerde Jackey slotenmakers binnen een half uur bij u op de stoep staan, vaak nog eerder. Onze vakmensen maken uw deur binnen enkele minuten open, uiteraard geheel zonder schade! Bijscholing is belangrijk. De ontwikkeling op het slotengebied gaat hard en u verwacht van uw slotenmonteur uiteraard dat hij kennis heeft van alle sloten. Onze medewerkers worden voortdurend getraind en bijgeschoold in de allernieuwste technieken. Zij zorgen er dus voor dat uw slot in een mum van tijd geopend is, geheel schadevrij. Ook al heeft u een modern veiligheidsslot!

Er is ingebroken

Wat vervelend! Wij begrijpen heel goed dat u zich erg onveilig voelt in uw woning, eens temeer omdat uw sloten waarschijnlijk geforceerd zijn. Wij zullen er alles aan doen om zo snel mogelijk bij u ter plaatse te zijn, zeker binnen 30 minuten. U geeft aan welk slot u gemonteerd wilt hebben en onze empathische monteurs gaan voor u aan de slag. Inbraakschade wordt keurig gerepareerd en onze monteur gaat plaatsen we duidelijk in het zicht een paar stickers die inbrekers erop wijzen dat uw woning beveiligd is met goede sloten. Zij zullen in de toekomst liever kiezen voor een makkelijker prooi. Zo is slotenmaker Utrecht!

Uw autoslot openen

U ziet uw autosleutels van buitenaf duidelijk zitten… in het contact…. En u staat buiten met de deur op slot. Maakt u zich geen zorgen, want onze snelle monteur is in een wip bij u en zal uw autoportier zonder schade voor u openen, zodat u uw eigen sleutels weer in handen heeft. Sneller dan u uw auto kunt voltanken heeft onze monteur uw portier geopend en kunt u weer op we

Voor meer info : klikt u hier