Mathmatch
Image default
Woningen

Gaat u verhuizen uit Krimpen aan den IJssel? Bekijk deze tips van een erkende verhuizer

Verhuizen

Bij verhuizen komt veel kijken. Verhuizen geeft dan ook veel stress en spanningen. Gelukkig zijn er erkende verhuizers uit Rotterdam, zij hebben de routine en ervaring om u te verhuizen. Daarbij heeft het verhuisbedrijf Krimpen a/d IJssel ook de goede til- en transportmiddelen om uw verhuizing vlot te laten verlopen.

Zelf doen

Veel particulieren verhuizen zichzelf. Met hulp van vrienden en familie en een gehuurd busje met aanhangwagen brengen zij de inboedel van de ene woning naar de ander. Te vaak met schade aan de inboedel als gevolg. En met deze extra kosten bovenop de huur voor het busje en aanhanger, is zelf verhuizen een flinke uitgave. Terwijl iemand anders het verhuisbedrijf Krimpen aan den IJssel het laat uitvoeren, is diegene net zo duur of zelfs goedkoper uit. Soms heeft het uitbesteden van een verhuizing een reden; bijvoorbeeld iemand kan het niet meer zelf door leeftijd en moet naar een seniorenwoning. Dan pas ontdekken de mensen hoe voordelig laten verhuizen versus zelf verhuizen is. En mocht er schade aan de inboedel ontstaan, ook al is die kans nihil; bij de erkende verhuizers Rotterdam is het verzekerd en wordt u schadeloos gesteld.

De mogelijkheden

Het verhuisbedrijf Krimpen aan den IJssel heeft alles om de verhuizing vlot uit te voeren. Zo hebben wij steekwagens en hondjes om zware objecten te verrijden. Hebben wij dekens om uw kasten te beschermen tegen krassen en alles om het te transporteren. Wij hebben een verhuislift, stel u verhuist naar een bovenwoning en de weg er naartoe is via een smalle trap. Of nog erger, een trap met een draai. Dan kunnen wij via de gevel uw inboedel opvoeren en heeft u alles snel op de goede plek staan. Wij verhuizen ook speciale kostbare objecten. Denk aan een muziekinstrument als een piano of vleugel, of een kostbaar kunstwerk. U kunt wel stellen; als de erkende verhuizers Rotterdam het niet kan verhuizen, is het niet te verhuizen.

Niet alleen particulieren

Wij van het verhuisbedrijf Krimpen aan den IJssel hebben veel ervaring met bedrijfsverhuizingen, en zelfs verhuizingen van hele scholen. Ook kunt u bij ons terecht voor opslag van goederen. Wij verhuizen u door de hele regio Rotterdam en met garantie. Erkende verhuizers heeft een garantiecertificaat, mochten wij onverhoopt de verhuizing niet uit kunnen voeren, dan neemt een ander bedrijf dat over. U verhuist dus gegarandeerd op de dag dat u gepland heeft om te verhuizen. Ook kunt u er vanuit gaan dat alles op één dag overgaat, en dat uw gehele inboedel in de andere woning op de juiste plek staat. Eventueel leveren wij uw oude woning veegschoon op. Door al deze garanties tezamen met onze kennis en ervaring, nemen wij niet alleen veel sjouwwerk uit handen, maar ook veel spanningen en stress. Wij beseffen al te goed dat u maar een paar keer in het leven verhuist, en dat het voor ons dagelijks werk is.

Contact en offerte

Voor meer informatie en voor de scherpe vrijblijvende prijsopgave kunt u terecht op de site. U zult versteld staan van onze tarieven, en wat er allemaal mogelijk is om uw verhuizing vlot en makkelijk uit te voeren. Zelf tobben met familie en vrienden is onnodig, u geeft op wat en waar u het wil hebben; verhuizen is immers ons vak.

https://jacdenhollander.nl/verhuisbedrijf-krimpen-aan-den-ijssel/