Mathmatch
Image default
Woningen

Het voordeel van wonen in Limburg

Het is een trend geworden om te verhuizen naar Limburg, om lekker te genieten van de natuur en de rust. Iets waar veel mensen uit de randstad naar verlangen. Deze trend is dan ook te merken op de kantoren van Makelaar Landgraaf. Een aantal voordelen van het wonen in Limburg worden in deze blog besproken.

Rustige natuur

Een van de grote redenen waarom mensen naar Limburg verhuizen is de natuur. In Limburg zijn er grote adembenemende landschappen. Zo is de Brunssummerheide een trekpleister, dat merkt de makelaardij Landgraaf dan ook zeker. Het aantal mensen buiten Limburg die in de gemeente Landgraaf zijn komen wonen, komen vooral voor de natuur en de rust.

Rust

Wat veel mensen zeggen van Limburg is: het is daar zo lekker rustig! En dat klopt, tuurlijk is het niet overal rustig. Echter is het grootste gedeelte van Limburg lekker rustig en kan men de drukte opzoeken als ze dat willen. Neem als voorbeeld Maastricht, de hoofdstad van Limburg en een toeristische trekpleister. Het is daar echt niet zo rustig. Totdat we gaan kijken naar de buitenwijken in Maastricht, dan kun je je rust terug vinden in het mooie landschap van Berg en Terblijt.

Plaatsing

Tuurlijk is de plaats van Limburg heel prettig, je bent zo in België en in Duitsland. Het smalste stukje van Nederland ligt niet voor niks in Limburg. Zo heeft Limburg ook een aantal evenementen overgenomen van Duitsland. Zoals het oktoberfeest in Sittard, een feest van 6 dagen lang waarbij het draait om gezelligheid onder het genot van een lekker drankje.

Dus ben jij al overtuigd om naar Limburg te verhuizen om te genieten van lekkere rust? Misschien zien we je snel in het mooie Limburg!

https://www.ferhaasmakelaardij.nl/45-d797/makelaar-landgraaf