Mathmatch
Image default
Woningen

Waarom wonen in Maasbracht?

Wonen in Maasbracht is ideaal. Dit dorp met een rijke geschiedenis ligt langs de A2 en ligt toch midden in de natuur. Zo bent u dichtbij werk, maar kunt u in het weekend genieten van een diner in hartje Maasbracht of genieten van het mooie uitzicht op de Maas. U kunt natuurlijk zelf rondkijken op Funda. Liever gebruik maken van een makelaar met een groot netwerk die precies weet welke woningen (binnenkort) te koop zijn? Dan bent u bij Van Cromvoirt Makelaars aan het juiste adres.

Huis te koop Maasbracht

Wilt u het liefst zo snel mogelijk settelen in Maasbracht? Er staat momenteel een huis te koop in Maasbracht. Een prachtige woonboerderij in het centrum, die dateert uit 1926. De woning is in de afgelopen jaren compleet verbouwd en beschikt nu over een moderne look, maar ook de authentieke karakteristieke factoren zijn behouden. Deze unieke woning beschikt over vier slaapkamers, twee badkamers en een ruime serre die uitzicht biedt op de brede en diepe achtertuin. Tevens is er een 6-persoons sauna. Al met al is het een ruim huis met een inhoud van 880 m3 en een perceeloppervlak van 1.660 m2.

Nieuwbouw

Bent u liever op zoek naar iets nieuws? In de afgelopen jaren zijn de kades van het havengebied getransformeerd in een boulevard met internationale stijl. Aan de Havenstraat in Maasbracht worden negen luxe appartementen en één penthouse aan het water gebouwd. Alle beschikken ze over een prachtig uitzicht over de boulevard, het havengebied en de jachthaven. Deze unieke plek straalt Côte d’Azur uit en dat is bijzonder, zo in Midden-Limburg. De negen appartementen zijn erg ruim met oppervlaktes die variëren van zo’n 116 tot wel 145 m2 (twee tot drie slaapkamers). Het penthouse op de vierde en tevens bovenste verdieping heeft een woonoppervlakte van 144 m2 en beschikt over een groot terras waar u volop kunt genieten van de zon.

Heeft u interesse in een woning in Maasbracht? Wacht dan niet en schakel Van Cromvoirt Makelaars in als uw aankoopmakelaar.

https://vancromvoirt.nl/makelaar-maasbracht/