Mathmatch
Image default
Zakelijk

Een zadelhoes bedrukken als bedrijf!

Wanneer je weet dat er gemiddeld 23 miljoen fietsen in Nederland zijn en dat ze dagelijks heel veel worden gebruikt, dan weet je dat zadelhoesjes een promotieartikel zijn die van toepassing kunnen zijn voor een brede doelgroep. Wie fietst er nu niet in ons land? En gezien de ontwikkelingen op het gebied van elektrische fietsen, mountainbikes en bakfietsen, zal dit niet zo snel tot stilstand komen.

Zadelhoes met een reclameboodschap

Wanneer je dus een grote groep mensen wil verrassen met je reclameboodschap dan kun je met zadelhoesjes zeker je doel bereiken. Een zadelhoesje houdt je zadel droog zodat je geen natte broek krijgt als het geregend heeft.

Zadelhoesjes zijn er in heel veel kleuren en kwaliteiten. Er zijn ook zadelhoesjes die helemaal naar jullie ontwerp kunnen worden bedrukt. Ook hebben wij zadelhoesjes gemaakt van RPET (gerecyclede PET flessen). Dat is ook nog eens milieuvriendelijk en duurzaam.

Bedrukte zadelhoesjes doen het heel goed bij studenten, forensen, kinderen en eigenlijk iedereen die regelmatig fietst.

Wat zijn de voordelen van een zadelhoes bedrukken?

Er zijn 5 belangrijke voordelen waarom zadelhoesjes geschikt zijn om je reclameboodschap of merk op te presenteren:

 

  1. Geschikt voor een brede doelgroep;
  2. Beschikbaar in heel veel kleuren, en diverse kwaliteiten;
  3. Goed te bedrukken, ook in full colour en all over;
  4. Niet duur;
  5. Gebruiksartikel wat dagelijks gebruikt kan worden .

 

Wil je ook een zadelhoes bedrukken?

Bij Relatiegeschenk4you vind je een ruim assortiment aan zadelhoesjes. Er zijn nog meer mogelijkheden voor de zadelhoesjes. Wil je meer weten over de zadelhoesjes of heb je specifieke wensen dan helpen wij je graag. Ook voor andere fietsartikelen kun je op onze webshop kijken!

Wij denken graag met je mee over je wensen en de mogelijkheden. Ook informeren wij je over de prijzen en levertijden. Uiteraard maken wij voor de productie start een digitale drukproef. In deze drukproef zie je hoe je logo eruit komt te zien op het hoesje. Pas als dit akkoord is gegeven kan de productie starten. Meer weten? Bel of mail ons!