Mathmatch
Image default
Zakelijk

Pilotenkoffer

Pilotenkoffers horen bij piloten. Maar ze worden tegenwoordig niet alleen maar gebruikt door piloten en ander vliegtuigpersoneel. Ook in de zakelijke wereld wordt van deze veelzijdige en handige koffers volop gebruik gemaakt. Er zijn professionele pilotenkoffers en attache koffers in vele modellen van verschillende merken verkrijgbaar.

Om de pilotenkoffers te vervaardigen wordt er gebruikt gemaakt van hoogwaardige materialen. Zo zijn er bijvoorbeeld pilotenkoffers gemaakt van leer, aluminium of nylon, allen van uitstekende kwaliteit. In kleur en stijl van de koffers kan worden gevarieerd, maar er is altijd aan gewerkt met veel zorg en oog voor detail. Door het gebruik van alleen de beste materialen en de zorg die aan het ontwerp besteed wordt, hebben de pilotenkoffers een lange levensduur.

Een pilotenkoffer is stijlvol en heeft een professionele uitstraling, wat niet wegneemt dat hij zeker tegen een stootje kan. Hij is gemakkelijk mee te nemen doordat hij voorzien is van wieltjes in combinatie met het handige telescopisch trolleysysteem. Dit maakt dat een pilotenkoffer niet alleen geschikt is voor dagelijks gebruik, maar ook erg handig is tijdens een zakelijke reis of een bespreking buiten de deur. Reizen is voortaan geen enkel probleem meer met een van deze praktische pilotenkoffers.

Een pilotenkoffer heeft verschillende opbergvakken en is vaak ook geschikt voor het vervoeren van een laptop. Hiervoor is veelal een apart compartiment ingebouwd. U kunt er dus alles in kwijt en hoeft niet meer met verschillende tassen te dragen. Wanneer u met een van deze koffers naar een bespreking gaat, heeft u alles bij de hand.

Voor meer info : klikt u hier