Proeverspannel bij koffieautomaat leasen

Mathmatch

Ga je als bedrijf een koffieautomaat leasen, dan is het verstandig om een proeverspanel samen te stellen. Je kunt voortgaan alleen op de prijs die je per maand dient te betalen, maar uiteindelijk is het de smaak van de koffie die telt. Vergeet ook de hardheid van het water niet, want anders is het slimmer om een koffieautomaat met een watertank te nemen. Water is een onderschatte variabele bij het maken van koffie.

Er zijn leveranciers van koffieautomaten die hele scherpe prijzen maken, maar dan niet met de beste koffiebonen werken. Dit is iets waar je van tevoren rekening mee dient te houden. Via de website koffiemachineophetwerk.com kun je een hele goede selectie maken.

Mag het een onsje meer zijn vraagt de slager, maar dat geldt ook bij de aanschaf van een koffieautomaat. Daar proberen dubieuze leveranciers een onsje minder koffiebonen per keer te leveren. De extreem lage prijs voor de koffieautomaten worden dan op een andere manier gecompenseerd. Het is opletten geblazen als je op deze manier zaken wilt doen.