Specialist in lockers

Bent u op zoek naar lockers of garderobekasten? Locker.nl is dé specialist in lockerkasten, kluizen en bijbehorende accessoires voor alle soorten ruimten, inrichtingen en doeleinden. U vindt ze in allerlei kleuren en materialen, en met verschillende elektronische of mechanische sloten. Wij leveren veel aan particulieren, scholen, bedrijven, sportclubs en sportscholen. En dat niet alleen. Wij denken desgewenst ook mee over de inrichting van de kleedkamer of lockerruimte.

Breed en gevarieerd assortiment lockerkasten en andere afsluitbare kasten

Locker.nl heeft een breed en veelzijdig aanbod. Van afsluitbare lockers, garderobekasten, was-uitgiftelockers en kluizen tot werkkasten, schoolkluisjes, kantoorkasten, postkasten en laptopkasten. Zowel nieuw als tweedehands. Het assortiment bestaat verder uit verschillende hangsloten, kaartsloten en combinatiesloten voor lockers en accessoires voor een nette afwerking van uw locker of garderobekast. Denk aan stofkappen voor boven op de kast, dan wel plinten of pootjes voor onder de kast.

Hoog serviceniveau en een snelle levering

Locker.nl heeft als midden-kleinbedrijf een goede naam verworven in de online verkoop, levering en installatie van garderobekasten, lockerkasten en allerhande accessoires door heel Nederland en België. Ons serviceniveau ligt hoog, onze telefonische bereikbaarheid is groot. U kunt ons tot laat in de avond bellen en uw bestelde artikelen afhalen, óók in het weekend. Bestelde producten via de webshop van Locker.nl worden over het algemeen binnen 24 uur geleverd.

Locker.nl krijgt van zijn klanten een hoge waardering: gemiddeld een 9,6. Registreer u eenmalig op onze website en u kunt direct uw producten bestellen. Of neem contact op met onze klantenservice (0164 – 76 44 22) voor uw vragen of opmerkingen. U kunt ons ook bezoeken op onze locatie aan de Halsterseweg 165 in Bergen op Zoom.

Voor meer info : klikt u hier