Mathmatch
Image default
Zakelijk

Taaltraining in uw branche

Het volgen van een zakelijke taalcursus is een goede manier om effectiever te leren communiceren met uw collega’s, partners en klanten. Misschien wilt u specifieke vaardigheden aanleren, gerelateerd aan uw functie binnen het bedrijf. U wilt bijvoorbeeld overtuigend leren presenteren, duidelijke mails op leren stellen, of heldere telefoongesprekken kunnen voeren. U heeft dan niet zomaar een zakelijke taaltraining nodig, maar eentje die aangepast is aan uw branche en specifieke leerdoelen. Voor dit soort gespecialiseerde taaltrainingen bent u bij The Square Mile aan het goede adres. Ons taleninstituut is er voor alle bedrijven en instellingen door heel Nederland. 

Persoonlijke aanpak

Bij The Square Mile kunt altijd terecht voor een passende taalcursus. Of u nu de functie van manager vervult, van secretaresse of van helpdeskmedewerker. The Square Mile verzorgt taaltrainingen in verschillende talen, van een cursus technisch Engels tot een cursus juridisch Duits. U kiest uw cursus en wij zorgen ervoor dat deze volledig aangepast wordt, zodat u een cursus op maat aangeboden krijgt. Dit is de manier om zo efficiënt mogelijk te kunnen leren. Trainers bij The Square Mile hebben dan ook als doel om u door middel van de juiste leermiddelen en individuele begeleiding al uw leerdoelen te laten bereiken.

Leerdoelen bereikt 

Bij The Square Mile kunt u kiezen uit spoedcursussen of cursussen die verspreid zijn over een langere periode. Er is altijd een taaltraining te vinden die past binnen uw schema. Als u vaak op reis bent voor uw werk, dan is er zelfs de mogelijkheid om uw taalcursus Frans of Spaans op afstand te volgen. En misschien wilt u wel een losse taalworkshop voor uw team over een bepaald onderwerp. Ook dit behoort tot de mogelijkheden. U kunt er in elk geval altijd van op aan dat de gewenste resultaten worden behaald. Neem voor

Voor meer info : klikt u hier