Mathmatch
Image default
Zakelijk

Wat doet een loopbaanadviesbureau?

Een loopbaanadviesbureau is een onafhankelijk adviesbureau dat mensen helpt inzicht te geven in hun kernkwaliteiten, hun loopbaanmogelijkheden en brengt hen op professionele maar persoonlijke wijze terug naar de plaats waar hun hart ligt. Essentieel om uit te zoeken is wat iemand motiveert, welke verlangens, interesses, problemen er bestaan en welke behoeften er leven.

Een loopbaanadviesbureau levert maatwerk en gaat altijd uit van de individuele situatie en probeert door een gelijkmatige opbouw mensen weer in verbinding te brengen met hun drijfveren en kracht. Hieruit ontstaan nieuwe perspectieven.

Werkcontact is een loopbaanadviesbureau met ruim 17 jaar ervaring op het gebied van loopbaanadvies en outplacement.

De medewerkers van Werkcontact waren sinds het begin van de jaren 90 in loondienst bij uitzenbureaus, het UWV of headhunters. Een decennium later werd de overstap gemaakt naar commerciële outplacementbureaus terwijl zij sedert 2003 een volledig zelfstandig opererend bedrijf zijn. Werkcontact beweegt in de markt van de zakelijke dienstverlening op het gebied van werk en welzijn. Daarbij houden zij zich bezig met alles op het gebied van uitval in werk.

Werkcontact is een netwerkorganisatie en werkt ook als zodanig. Daarbij valt het productenpakket uiteen in diensten die dírect en indirect aangeboden worden.

Dírect aangeboden worden arbeidsdeskundige diensten op het gebied van alle sociaal verzekeringswetgevingen. U kunt dan denken aan re-integratiewerkzaamheden in de breedste zin. Dit varieert van interventies en spoor 2 re-integratie tot managementadvies op het gebied van de wet verbetering poortwachter. Maar ook in zaken als outplacement en conflictbemiddeling ofwel mediation is Werkcontact gecertificeerd. Alle genoemde vakgebieden vormen een bekend terrein voor Werkcontact waarop het bureau inmiddels haar sporen ruimschoots verdiend heeft.

 
Outplacementbureau Werkcontact is al jaren een begrip in de regio Rotterdam

Indirect kan Werkcontact u van dienst zijn door in voorkomende gevallen een totaal-dienstenpakket aan te bieden waarbij Werkcontact ook voor u werkt met disciplines niet zelf worden uitgevoerd. Daarbij kan het gaan om bij voorbeeld artsen, arbeidspsychologen, vacaturewervers of fysiotherapeuten.

https://www.outplacementbureau.nl