Mathmatch
Image default
Zakelijke dienstverlening

Deze makelaar helpt u aan uw woning in Den Haag

Wanneer u op zoek bent naar een kundige en betrouwbare makelaar in Den Haag heeft u deze bij dezen gevonden. Agterberg Makelaardij is gevestigd in hartje Den Haag en heeft een team van jonge professionals met gezamenlijk meer dan 30 jaar ervaring. Het kantoor bestaat inmiddels alweer vijf jaar en ze hebben al voor vele opdrachtgevers mooie woningen gekocht en verkocht. Uiteraard doen ze dit ook graag voor u en bieden u daarnaast ook andere diensten aan. Zo begeleiden ze u bijvoorbeeld tijdens het kopen van een woning via de veiling, voeren ze taxaties uit en brengen ze u in contact met een ervaren hypotheekadviseur bij u in de buurt.

Laat uw taxatie uitvoeren door deze makelaardij

Zoals eerder genoemd, kunt u ook uw taxatie laten uitvoeren door deze makelaar uit Den Haag. Agterberg Makelaardij is namelijk dé taxatie-expert in de regio wat het voor u makkelijker maakt om hen te kiezen uit het grote aanbod. Een taxatierapport is nu eenmaal nodig wanneer u voor de koop van een woning een financiering nodig heeft of als u uw huidige financiering over wilt sluiten. Deze taxateur en makelaar uit Den Haag werkt volgens de gestelde gedrags- en beroepsregels zoals het Nederlands Register Vastgoed Taxateurs heeft vastgesteld. Daarnaast is hij of zij vakbekwaam, op de hoogte van de ontwikkelingen op de woningmarkt en onderwerpt zich aan het tuchtrecht. Kwaliteit staat dus steeds weer voorop!

Uw woning kopen of verkopen in Den Haag

Heeft u iets gezien in het online woningaanbod bij deze makelaar uit Den Haag of wenst u uw eigen huis te verkopen? Neem dan direct een kijkje op de website en neem contact op middels de contactmogelijkheden. Hier vindt u tevens meer informatie over belangrijke en eventueel complexe diensten die deze makelaar voor u uitvoert. Woont u binnenkort in uw droomwoning in Den Haag?

Gerelateerde artikelen

ERP systeem

EHBO cursus

Non verbale communicatie bepaald hoe je overkomt op anderen