Goede en veilige werkkleding vindt u in Utrecht

U doet er goed aan om kwalitatieve, opvallende en veilige werkkleding aan te schaffen bij een deskundig bedrijf in Utrecht. Reden hiervoor, is dat u zo veiligheid op de werkvloer garandeert. Dat is dan ook enorm belangrijk. Daar kunt u onder meer terecht voor een geel of oranje veiligheidsvest, zodat u en uw werknemers ook in het donker goed zichtbaar zijn. In de kledingcollectie van de winkel vindt u ook fluorescerende regenbroeken en regenjassen. Deze zijn licht van gewicht, bijzonder comfortabel en bestand tegen de heftigste weersomstandigheden. Om uw voeten te beschermen is het raadzaam om goede werkschoenen te gebruiken tijdens het werk. Voorbeelden hiervan zijn veiligheidsklompen of veiligheidslaarzen. Naast werkkleding kunt u ook voor horecakleding in Utrecht terecht.

Ruim assortiment werkkleding in Utrecht

Bij een specialist op het gebied van kwalitatieve werkkleding in Utrecht, kunt u kiezen uit een uitgebreid assortiment. Op deze manier bent u er bijna zeker van dat u wel iets vindt dat geschikt is voor u. Wilt u voor uzelf en uw werknemers een nieuwe werkjas aanschaffen? Dan is een werkjas van Portwest wellicht een optie. Deze donkerblauwe jas heeft een verdekte drukknoopsluiting aan de voorkant, een telefoonzak, zes andere zakken en een elastiek aan beide kanten. Heeft u geen jas nodig, maar zijn de overalls bij uw bedrijf versleten? Dan kunt u een nieuwe overall in verschillende kleuren kopen. Kies bijvoorbeeld uit rood, blauw of wit. Behalve werkkleding kunt u ook horecakleding in Utrecht kopen.

Representatieve horecakleding met opdruk in Utrecht

Het komt erg representatief over wanneer er in de horeca wordt gewerkt met de bedrijfsnaam op de horecakleding. Dit kan voor u geregeld worden bij een gespecialiseerd bedrijf op het gebied van bedrijfskleding in Utrecht. Het logo van een restaurant, café of hotel kan in korte tijd op de kleding worden gedrukt. De bedrukking kan op diverse manieren worden aangebracht. Ten eerste kan de kleding door middel van borduren van een opdruk worden voorzien. Voordat de kleren definitief bedrukt worden, krijgt u eerst een voorbeeld van de afdruk op het artikel en een digitale borduurproef te zien. Als dat is goedgekeurd, begint het daadwerkelijke borduren. Het is ook mogelijk om werkkleding of horecakleding in Utrecht te laten bedrukken op basis van een transferdruk of zeefdruk.

Voor meer info : klikt u hier