Mathmatch
Image default
Beauty en verzorging

Breid je kennis uit met de microblading training in Utrecht

Microblading wordt steeds bekender in de wereld en er is steeds meer vraag naar deze manier van het verbeteren van de wenkbrauwen en daarom is er een microblading training in Utrecht opgericht, waar je als schoonheidsspecialiste je kunt bijscholen om dit in je salon ook aan je klanten te kunnen aanbieden. Door middel van de juiste kennis kan je het aanbod in je salon uitbreiden en wat is er nou een betere manier om dit te doen met een trend die in de huidige samenleving speelt. De microblading training in Utrecht wordt gegeven door twee professionals die veel hebben gewerkt al op dit gebied en hier dus veel ervaring mee hebben. 

2 dagen en een terugkomdag

De microblading training in Utrecht zal 2 dagen in beslag nemen en de 2 experts op dit gebied zullen de kennis die zij hebben aan je overbrengen om je ook zo goed mogelijk te maken en je voor te berieden op het uitvoeren van behandelingen. Na 6 weken kom je nog een keer terug naar de microblading training in Utrecht om te kijken of je nog vragen hebt en of alles goed verloopt. De groepen waarin de microblading training in Utrecht wordt gegeven zijn niet groot zodat er goede aandacht kan worden gegeven aan ieder individu. 

Na afronding van de training

Nadat je de microblading training in Utrecht hebt afgerond kan je nog twee maanden gebruik maken van een online training die hiervoor is opgericht. Je kunt hier niet alleen terecht voor alles wat je tijdens de microblading training in Utrecht hebt geleerd, maar je kunt hier ook nog vragen stellen aan de experts die de training hebben verzorgd om zo het beste te halen uit de behandelingen die je aan de klanten gaat aanbieden. Je leert tijdens de training hoe je kleine haartjes kunt aanbrengen om de wenkbrauwen op te vullen.