Mathmatch
Image default
Beauty en verzorging

De zomer komt er aan

Nu de winter zijn piek wel heeft gehad en het weer langzaamaan steeds zachter wordt, begint bij veel mensen het zomergevoel al te kriebelen. Waar we nu nog verstopt zitten onder onze dikke laag kleding en uiterlijke verzorging op een lager pitje staat omdat we in de winter toch niet in onze bikini over het strand hoeven te paraderen, is dit in de zomer zeker niet meer het geval. Voor veel mensen reden genoeg om langzaamaan weer wat meer aan het uiterlijk te doen, zodat we over enkele maanden kunnen pronken op het strand.

De mensen die op nieuwjaarsdag de goede voornemens om meer te gaan bewegen al hadden opgegeven besluiten toch maar weer naar de sportschool te gaan en de eerste joggers zijn in de vroege uurtjes al weer op pad om te zorgen voor een mooi lichaam. Ook de zonnebank verschijnt voor velen weer in de agenda om ervoor te zorgen dat we niet als een pak volle melk op het strand verschijnen tijdens de eerste zomerdag.

Helaas zijn we voor een perfect uiterlijk nog niet klaar met een uurtje sporten per week, of een half uurtje bakken onder de zonnebank: de wintervacht die zich onder de lange broeken heeft ontwikkeld moet te lijf worden gegaan en voor sommigen is zelfs dat nog niet genoeg. Een nieuwe zomer betekent immers dat de vorige zomer al weer een jaar geleden is en dat wij zelf ook een jaartje ouder zijn geworden. Dit willen we absoluut niet en dus wordt er in sommige gevallen nog een bezoekje aan de plastisch chirurg bijgeboekt. Een liquid facelift is één van de populairste ingrepen om het gezicht er weer wat jonger uit te laten zien en dat is bij specialisten zoals www.faceland.nl zeker niet onopgemerkt gebleven. Zo zie je maar weer dat nu ze zomer voor de deur staat, Nederland uit zijn winterslaap ontwaakt en weer werk maakt van de komende zomerdagen.

Voor meer info : klikt u hier