Mathmatch
Image default
Beauty en verzorging

Gebruik deze producten voor een stralend gebit

Uw gebit is een belangrijk onderdeel om te verzorgen. U krijgt op deze manier geen last van vervelende gebitsproblemen ten gevolgen van slechte hygiene. In onze shop kunt u de beste soorten tandenborstels, opzetborstels en andere producten aanschaffen die gebitsreiniging bevorderen.

Schoon gebit

Onze elektrische tandenborstels zijn uitgerust met slimme technologie zodat elke poetsbeurt nauwkeurig in kaart kan worden gebracht. Verder zijn er vele opzetborstels te koop voor alle merken elektrische tandenborstels. Elke opzet borstel in onze winkel heeft eigenschappen die uw gebit laten stralen doordat ze met de haren veel dieper in het gebit reinigen dan eenvoudige tandenborstels. U weet door de functies op de borstel direct hoe u uw tanden moet poetsen zonder daar een mondhygiënist om te hoeven vragen.

De Oral-B reeks aan elektrische tandenborstels

De beste tandenborstels uit ons assortiment werken als een pro waar u makkelijk thuis zelf uw gebit mee kan laten stralen. Oral-B Genius X is een van de beste elektrische tandenborstels die op een intelligente manier uw poetsgedrag onder de loep neemt. Door het zelflerende karakter wordt een analyse gemaakt met de feedback stand. De Oral-B Genius X en de Oral-B Smart tandenborstels uit ons aanbod werken op deze manier. De Smart 4 scoort hoog op kwaliteit. Dit komt door de uitgebreide functies waar de tandenborstel over beschikt. De poetsstanden bestaan uit 3 programma’s bij de smart 4, en uit 6 programma’s bij de Genius reeks. De Smart 4 wordt aangesloten via bluetooth op de applicatie op uw smartphone. Hiermee kunt u uw poetsgedrag extra goed bijhouden. U ziet ook hoevaak u poetst en ook wanneer u beurten overslaat. Met de Smart kunt u gerust 12 dagen op een volle accu poetsen en met de Genius tot wel 2 weken. Beiden leren u persoonlijk afgestemd poetsen zoals de tandarts dit adviseert door middel van een timer, poetsdruksensor en door het nalopen van kwadranten.

Opzetborstels voor Oral-B

De opzetborstels van Oral-B moeten eens in de tijd vervangen. U kunt met onze opzetborstels lang doen. Het is altijd prettig om er meer aan te schaffen. Cross action opzetborstels bevatten topkwaliteit als het om reiniging gaat. De zwarte varianten passen goed op de zwarte elektrische borstels die minder snel vuil worden om te zien en een luxe uitstraling bevatten. Hiermee komt u op plekken in uw kaak die u niet makkelijk kunt bereiken met andere borstels. Blauwe en groene haartjes zijn ontworpen om efficiënt tandplak te verwijderen. Tevens zijn er indicator haartjes die laten zien wanneer de borstel is versleten en aan vervanging toe is. Ook zijn ze universeel voor alle moderne nieuwe Oral-B elektrische tandenborstel series. Kijk in onze mondhygiëne shop voor uw al uw mondhygiëne.

https://www.tandenborstelexpert.nl/