Mathmatch
Image default
Beauty en verzorging

Gemakkelijk wittere tanden zonder naar de tandarts te gaan!

Heb je last van verkleuringen op je tanden en wil je deze graag verminderen? Dan zijn De Witter Gebit Whitening Strips een goede optie om te overwegen. Deze strips zijn ontworpen om veilig en eenvoudig thuis te gebruiken, zonder dat je daarvoor naar de tandarts hoeft te gaan.

De Witter Gebit Whitening Strips zijn gemaakt van een dun en flexibel materiaal dat zich aanpast aan de vorm van je tanden. Het materiaal is bedekt met een laagje whitening gel die veilig is voor je tanden en tandvlees. De strips zijn eenvoudig aan te brengen en blijven goed zitten, zodat je tijdens het dragen gewoon kunt praten en drinken.

Hoe gebruik je De Witter Gebit Whitening Strips?

  1. Maak je tanden grondig schoon en droog ze af met een handdoek.
  2. Haal de strip uit de verpakking en vouw deze voorzichtig open.
  3. Breng de strip aan op je tanden en druk deze zachtjes aan om ervoor te zorgen dat de strip goed op zijn plaats blijft zitten.
  4. Laat de strip 30 minuten zitten en verwijder deze daarna voorzichtig.
  5. Spoel je mond grondig met water.

Gebruik de strips eenmaal per dag gedurende 14 dagen voor het beste resultaat. Vergeet niet dat het bleken van tanden niet geschikt is voor iedereen en dat je altijd eerst een tandarts moet raadplegen voordat je aan een bleekbehandeling begint.

Voordelen van De Witter Gebit Whitening Strips:

  • Veilig en effectief: De strips zijn veilig voor je tanden en tandvlees en zijn ontworpen om verkleuringen op je tanden effectief te verminderen.
  • Gemakkelijk te gebruiken: De strips zijn eenvoudig aan te brengen en blijven goed zitten, zodat je tijdens het dragen gewoon kunt praten en drinken.
  • Betaalbaar: De strips zijn een betaalbaar alternatief voor een professionele tandbleekbehandeling bij de tandarts.

Dit product is de oplossing voor verkleurde tanden

Als je last hebt van verkleuringen op je tanden en deze veilig en eenvoudig thuis wilt verminderen, zijn De Witter Gebit Whitening Strips een goede optie om te overwegen. Deze strips zijn gemakkelijk te gebruiken en effectief in het verminderen van verkleuringen op je tanden. Onthoud dat tanden bleken niet voor iedereen geschikt is en dat je soms een expert moet raadplegen voordat je aan een bleekbehandeling begint.