Mathmatch
Image default
Beauty en verzorging

Het belang van het gebruik van een toner in je huidverzorgingsroutine.

Omdat ieders huid anders is, zijn er verschillende redenen waarom iedereen zou moeten investeren in een gezichtstoner. Je kunt te maken hebben met beginnende tekenen van uitdroging, extra olie moeten verwijderen, je make-up niet effectief genoeg wassen en ga zo maar door. Maar één ding hebben alle mensen nodig in hun leven? Een verfrist gevoel, een schonere huid en het vertrouwen dat ze er alles aan hebben gedaan om hun teint te beschermen tegen de elementen.

Ochtend. Middag. s Nachts. Als je je huid even wilt opfrissen, doe dan wat toner op je gezicht. Huidproblemen? Reken maar dat we een oplossing hebben. Onze super eenvoudige formule werkt tonifiërend, strakker en herstelt het vochtgehalte van elke teint, op elk moment van de dag. Onze gezichtstoner is erkend door dermatologen in de hele VS, en is ideaal voor het hydrateren van de droge huid na blootstelling aan de zon, maar ook voor het in balans brengen van gemengde of vette huidtypes.”

Huidverzorgers of opfrissers. Huidbeugels of -verfrissers zijn de mildste vorm van toners, zonder adstringerende eigenschappen en zonder alcohol. Huidtonics zijn iets sterker dan bracers en bevatten een kleine hoeveelheid alcohol (tot 20%), water en een bevochtigend ingrediënt. Deze zijn nuttig om sporen van reinigingsmiddel en essentiële olie van de huid te verwijderen als u een gevoelige huid hebt. Zure toners, ook wel pH-toners genoemd, bevatten nuttige exfoliërende bestanddelen en kalmerende stoffen zoals lavendelolie. Denk eraan dat zure toners gebruikt moeten worden na het reinigen – ze zijn niet geschikt voor gebruik op een vuile huid. Astringenten Toner is de exfoliërende toner. Het bereidt de huid voor op verdere huidverzorging door dode huidcellen te verwijderen, de poriën te doen samentrekken en overtollig talg te verminderen. De actieve bestanddelen van Astringenten Toner zijn zorgvuldig geselecteerd uit hoogwaardige natuurlijke plantenextracten van abrikozenpit, arbutine en zeewierextract.

I’M FROM is een Koreaanse huidverzorging merk dat premium schoonheidsproducten creëert met Koreaanse botanische ingrediënten. Onze I’M FROM Rice Toner is een verhelderende, hydraterende toner die helpt tegen een doffe, geïrriteerde of verouderde huid. We gebruiken gemalen Yeoju-rijst en 77,78% Goami-extracten om onzuiverheden weg te scrubben voor een gladdere, meer gehydrateerde huid. Goed voor baby’s met een doffe, vermoeide huid, maar ook voor de droge, geïrriteerde huid.

https://kocosmo.nl/