Mathmatch
Image default
Beauty en verzorging

Voordelig een shampoo bar bestellen bij ons

Onze mooie shampoo bars kopen zijn superieur aan de shampoo bars van de concurrent. Omdat onze shampoo bars gewoon veel beter zijn. Neem een willekeurige shampoo bar uit onze lijn en je komt er achter waarom een shampoo bar van ons veel fijner te gebruiken is dan een shampoo bar van de  concurrent zonder enige waarde. In de eerste plaats geeft een shampoo bar van ons veel meer schuim dan een shampoo bar van de concurrent. Ook belangrijk is dat je kapsel beduidend schoner wordt met een shampoo bar uit onze lijn dan een shampoo bar van de concurrent. In de laatste plaats heeft een shampoo bar van ons geen chemische bestanddelen en een shampoo bar van de concurrent bevat een hoop chemische zooi.

Voordeliger: een shampoo bar van ons

Een shampoo bar die je bij ons koopt is stukken voordeliger dan een dure shampoo bar van de concurrent. Want een shampoo bar die je bij ons koopt, halen wij meteen uit de fabriek en een shampoo bar van de concurrent wordt via de groothandel aangekocht. Dus als u euro’s wilt bezuinigen op de aankoop van een shampoo bar, dan haalt u uw shampoo bar maar bij ons. Een shampoo bar van onze lijn is ongeveer 2 euro goedkoper dan een shampoo bar van onze concurrent zijn lijn. En dat maakt het kopen van een shampoo bar wel zo leuk. Doe uzelf eens een plezier en koop een shampoo bar uit onze lijn . Een shampoo bar moet betaalbaar zijn voor iedereen.

Een shampoo bar van ons is op natuurlijke basis

Wilt u een shampoo bar vol met chemische troep? Koop dan een shampoo bar van de concurrent. Want een shampoo bar van de concurrent is puur puur chemisch en heeft geen natuurlijke basis, zoals de shampoo bar uit ons assortiment. Kijk maar eens naar onze shampoo bar Roos. In deze shampoo bar zit rozen bladeren en geen chemisch luchtje die op de geur van rozen blaadjes lijkt. De shampoo bar van onze concurrent bevat echter wél chemische bestanddelen die op de geur van rozen blaadjes lijkt. Dus wanneer je een shampoo bar roos van onze waardeloze concurrent koopt word je eigenlijk bedrogen waar je bij staat. Als je puur natuur wilt moet je een shampoo bar bij ons kopen.