Mathmatch
Image default
Beauty en verzorging

Waarom zou u een ooglidcorrectie ondergaan?

Ik begrijp dat u met uw hoofd schudt als iemand u vraagt of een ooglidcorrectie ziet zitten. Het is nogal vreemd om zomaar een operatie te ondergaan in het gezicht zonder dat het echt van levensbelang is, toch zouden meer mensen voor een ooglidcorrectie moeten kiezen. In deze blog zal ik u uitleggen wat een ooglidcorrectie precies inhoudt en wat de voordelen hiervan zijn.

Om te beginnen, een ooglidcorrectie is een behandeling die ervoor zorgt dat uw oogleden hoger komen te staan en niet over uw ogen heen hangt. Veel mensen lopen tegen het probleem aan dat ze minder goed kunnen zien dan voorheen, omdat er huid voor hun ogen hangt of dat ze vinden dat ze er altijd moe uitzien doordat hun oogleden naar beneden vallen. Voor deze problemen heeft Ooglift de oplossing, namelijk een ooglidcorrectie.

Hoe gaat een ooglidcorrectie in zijn werk?

De eerste stap bij een ooglidcorrectie is altijd het vooronderzoek, of u nu naar Ooglift gaat of elders, dit is altijd de start. Hier wordt gekeken of u in aanmerking komt voor een behandeling en worden alle details besproken, het kan zijn dat het proces hier stopt, maar in de meeste gevallen wordt er een afspraak gemaakt voor een ooglidcorrectie.

De behandeling start met het aftekenen van de huid, hier wordt precies bekeken wat precies moet worden weggehaald aan huid om het gewenste resultaat te bereiken. Vervolgens komt het vervelendste deel van de behandeling, namelijk de verdoving. Hier worden drie prikken gegeven op de plek waar de ooglidcorrectie zal gaan plaatsvinden, dit is even gevoelig, maar het gevoel is na een paar seconden alweer weg. Zodra de verdoving is ingewerkt zal de medewerker van Ooglift de plek reinigen en desinfecteren zodra het echte werk kan starten. Voorzichtig wordt de huid weggesneden en hierna wordt de huid weer aan elkaar gehecht, deze hechtingen blijven ongeveer vijf dagen zitten, ze zijn niet oplosbaar, deze moeten hierna weer weggehaald worden.

Het resultaat van een ooglidcorrectie

Een week nadat ik mijn ooglidcorrectie bij Ooglift heb ondergaan zijn mijn hechtingen er alweer uit, ik ben blij met hoe het er nu uitziet. De wond is bijna niet meer zichtbaar en mijn uitstraling is gelukkig weer net zo wakker als toen ik een kind was.

Voor meer info : klikt u hier