Mathmatch
Image default
Eten en drinken

De experts in de noten, pitten en zaden markt

Welkom bij horecanoten.nl! In onze webshop treft u mooie categorieën producten aan van verse noten, voedingsrijke pitten en smaakvolle zaden. Ook gedroogd fruit en geroosterde varianten zijn verkrijgbaar in onze webshop. De webshop is ontstaan omdat we meer efficiëntie zien in de kwaliteit en prijs van onze mooie producten. Zo is vanuit passie de webshop in het leven geroepen en al jarenlang een groot succes. Veel hotels, restaurants, cafés , kasboeren en andere horeca onderneming kopen groot bij ons in. U begrijp dat wanneer u in bulk inkoopt de voordeel opstapelt. Zo ontvang u de beste prijs voor de beste kwaliteit. Ontdek onze hazelnoot, pistache, paranoten en amandelschaafsel.

Geduld voor de lekkerste paranoten

Paranoten zijn over het algemeen wel bekend maar ook weer niet zo bekend. Wist je bijvoorbeeld dat het 10 tot 25 jaar duurt voordat de boom van de paranoten vruchten krijgt? Je kunt je wel voorstellen dat de paranoot dus een kostbare en krachtige noot is. En in welk gerecht komen paranoten dan eigenlijk vaak voor? Voornamelijk in de ontbijtgranen. Door de vele voedingsstoffen is de toevoeging van paranoten aan de ontbijtgranen zeer welkom. Zo krijg je aan het begin van de dag al meteen je portie voedingssupplementen van calcium, magnesium en ijzer en zink binnen! Als dat geen goed begin van de dag is.

De welbekende en smaakvolle pistache

De pistache is een noot soort die bij een zeer groot deel van de bevolking veel beter bekend staat. De pistache noten kennen we vaak van de snack of losse versnapering tijdens borrels en feestjes. Maar wist je dat de pistache ook in zeer veel gerechten recepten verwerkt wordt? De pistache heeft zo’n eigen smaak dat deze een krachtige en zeer fijne toevoeging is aan verschillende gerechten. Ontdek nog veel meer van ons mooie noten, zaden en pitten assortiment via horecanoten.nl

 

https://www.horecanoten.nl/