Mathmatch
Image default
Eten en drinken

Dé online cateraar van Amersfoort

Catering bestellen in Amersfoort

Deze buitengewone gemeente biedt altijd wat te ervaren. Zo heeft u in Amersfoort tal van bezienswaardigheden en een gezellige nachtleven die u op uw vrije dagen kunt meemaken. GeÔnteresseerd in meer informatie over wat u kunt meemaken in Amersfoort? Bekijk dan deze site. In zo?n actieve stad, verbaast het u vast niet dat velen zoekend zijn naar een maaltijdbereider, die zonder meer het beste van het beste levert. Het maakt niet uit of u een bedrijfsevenement host of een privéfeestje viert. Voor de meest tongstrelende catering uit Amersfoort komt u bij Cateraar Happie Delivery.

Hapjes en gerechten laten leveren voor jouw feestje of voor een zakelijke bijeenkomst, jubileum of zakelijke bijeenkomst doe je bij Cateraar Happie Delivery. In onze webshop heeft u uw favoriete gerechten gemakkelijk besteld. Maar welke mogelijke catering heeft Happie Delivery Catering allemaal in Amersfoort? U zit hier helemaal goed voor zalige middagmaaltijden, de allerbeste hapjes, de meest tongstrelende buffetten, maar ook de de lekkerste BBQ-pakketten, waarbij u een doorgewinterde BBQ-kok alles voor u laat regelen. Van het aansteken van de BBQ tot het echte BBQ werk en uiteindelijk weer tot het afbreken. Zowaar de vaat wordt gedaan. Dat klinkt toch perfect?


 

Welke soorten catering bezorgen wij allemaal in Amersfoort?

 Er zijn super veel opties bij Happie . Zo heeft u keuze uit de volgende soorten maaltijden

 

Lunch bestellen in Amersfoort

De verste Middag maaltijden bestel je Happie  Delivery in Amersfoort. Voor allen is er iets te vinden in onze webwinkel. Onze lunches bestaan uit verschillende soorten broodjes, verse rauwkost, warme snacks, of zelfs diverse powerbars. U kunt uw lunches individueel laten verpakken. Ook wanneer u uw lunchpakketten op meerdere plaatsen wilt laten bezorgen, dan is dat geen probleem.Happie maakt alleen gebruik van ecologisch verpakkingsmateriaal. Zo doen wij ook ons best voor een gezondere wereld. 

High Tea bestellen in Amersfoort

Heeft u zin in iets uitgebreiders dan een gewone lunch, dan kunnen jullie kiezen voor een High Tea. Diverse keuzes bommetje vol met zalige hartige en zoete snacks. Bijvoorbeeld makarons, scones en uitgebreide sandwiches met humus. Te regelen voor grote groepen of kleine feestjes. Hebben jullie dieetwensen? Happie Delivery houdt er absoluut rekening mee! Lactosevrij, glutenvrij of halal, het is totaal geen obstakel. 

Buffet bestellen in Amersfoort

Buffetten zijn de trots van Happie Delivery Catering. De meest tongstrelende buffetten van Amersfoort ,durven wij wel te zeggen. De keuze online is reuze. U vindt van Italiaanse menu?s tot soepbuffetten! Ook kunt u geheel uw eigen gerechten laten samenstellen. Zo kiest u helemaal zelf welke lekkernijen wij op uw bijeenkomst bezorgen.

BBQ catering in Amersfoort

Bent u liefhebber van een echt zomers feestje, buiten in de tuin? Zie dan onze BBQ Catering. Dit kan u geheel door ons laten regelen. Of u nu gaat voor alleen het barbecue-menu, of dat u ook een BBQ-meester wilt boeken. We got it all Al onze BBQ paketten zijn inclusief gas-BBQ in bruikleen.De BBQ-pakketten worden geleverd in heel Holland.

Borrelhapjes bestellen in Amersfoort

onovertroffen en ambachtelijke regelen doet heel Amersfoort via de webshop van Happie. Met onze vele opties zorgen wij dat iedereen lievelings borrelhapjes vindt. Van spare-ribs tot vegan hapjes en van albondigas tot fruit spiesjes. Wij hebben het allemaalDe hapjes worden bezorgd in elke provincie van Holland

Tapas bestellen in Amersfoort

Bent u ook gek op deze echte Spaanse lekkernijen? Zie dan eens onze tapas buffetten. Met keuze uit meerdere menus vindt u altijd het tapasmenu dat naadloos aansluit bij uw bijeenkomst.