Mathmatch
Image default
Eten en drinken

Dé reformwinkel vlak bij Budel voor al je veganistische boodschappen

Bioveganwinkel.nl is een reformwinkel in Budel waar alleen maar veganistische producten worden verkocht. Alle producten die je kan terugvinden in het assortiment zijn allemaal lactose- en glutenvrij. Ook is vrijwel alles wat is terug te vinden in het assortiment biologisch. De reformwinkel in Budel is een milieuvriendelijke onderneming. Bij alles wat deze winkel doet, wordt er gedacht aan het milieu, het klimaat, de aarde en de medemens. Dit doen zij door alleen maar veganistische voeding, en andere diverse producten, te verkopen. Denk hierbij aan een grote variatie aan huishoudelijke producten, verzorgingsproducten, cosmetica en zelfs diverse dierenvoeding.

Shop in de fysieke winkel of via de webshop

Naast een fysieke reformwinkel vlak bij Budel beschikt Bioveganwinkel.nl ook over een online webshop. Op deze webshop is ook een groot assortiment aan diverse veganistische producten te vinden. In principe zijn bijna alle producten uit de fysieke winkel ook terug te vinden in de online webshop. Het enige verschil is het verse brood dat op dinsdag wordt gebakken en het verse groenten- en fruitaanbod dat geleverd wordt. Het verse brood wordt op dinsdag afgebakken en geleverd. Bestel je het brood dus op dinsdag? Dan krijg je het lekker vers bij je thuis. Bestel je het op een andere dag? Dan worden de broden bevroren geleverd en kan je ze zelf heel eenvoudig afbakken.

Plaats je bestelling snel of breng een bezoek aan de winkel

Voor de verse groenten en fruit geldt dat deze niet aan de webshop zijn toegevoegd. Dit wilt echter niet zeggen dat je ze online helemaal niet bij je bestelling kan voegen. Dit is namelijk heel simpel! Heb je een bestelling geplaatst via de webshop en wil je hier het liefst toch verse groenten en fruit aan toevoegen? Plaats dan eerst je bestelling in het winkelmandje en neem vervolgens telefonisch contact op met de reformwinkel in Budel. Geef vervolgens aan de telefoon door welke verse groenten en fruit je wilt bestellen, en zij voegen het graag voor je bij je bestelling. Wanneer jouw bestelling dan wordt verzonden, zullen deze producten er ook direct bijzitten. Op deze manier maak je toch gebruik van dit aanbod, zonder hiervoor naar de winkel te hoeven.