Mathmatch
Image default
Eten en drinken

Een Italiaans restaurant in Breda waar u geniet van de geuren en kleuren van de mediterrane keuken

Wilt u graag uiteten bij een goed Italiaans restaurant in Breda? Omdat u in goed gezelschap iets wilt vieren, of u simpelweg een avondje niet wilt koken? Dan kunt u al uw zorgen thuis laten en heerlijk aanschuiven bij Barlucca. Dit sfeervolle restaurant in het centrum van Breda is de ideale plek om ’s avonds gezellig te vertoeven en te genieten van heerlijke Italiaanse maaltijden, samengesteld met alleen de beste, verse ingrediënten. Bezoekt u Barlucca, dan bent u ervan verzekerd dat u een onvergetelijke avond tegemoet gaat, waar u in gemoedelijke sferen geniet van smaakvolle gerechten en bijpassende dranken. Wanneer komt u eten?

Een geliefd adresje voor liefhebbers van Italië

Het Italiaans restaurant in Breda is een geliefd adresje voor zowel de inwoners van de stad als gasten van buitenaf. Niet zo gek ook, omdat het restaurant beschikt over alle ingrediënten die nodig zijn voor een fijne avond uit met vrienden, collega’s of familie. U geniet van heerlijke gerechten die alle geuren en kleuren bevatten uit de Italiaanse keuken en zijn ontwikkeld met een speciale twist. Er is een uitgebreid à la cart menu met voor een ieder wat wils, maar ook een ‘simpele’ pasta of pizza wordt met liefde en passie voor u bereid. Wat is uw favoriete Italiaanse gerecht? Bij Barlucca geniet u van Italiaans eten, alsof u zich waant in la dolce vita.  

Bestel heerlijke gerechten uit de Italiaanse keuken

Komt u binnenkort uiteten bij hét Italiaans restaurant in Breda? U bent van harte welkom, in zowel klein als groot gezelschap. Als u wilt reserveren om verzekerd te zijn van het beste tafeltje, doet u dit eenvoudig telefonisch of via de reserveeroptie op de website. Heeft u allergieën of dieetwensen? Geef dit dan ook vooral door, dan kan de keuken hier rekening mee houden. Wanneer komt u heerlijk genieten van gastvrijheid, sfeer en heerlijke gerechten bij het Italiaans restaurant in Breda? Het personeel heet u graag welkom.