Mathmatch
Image default
Eten en drinken

Ervaar de pecan en heerlijke pijnboompitten

Welkom bij een inkijkje in onze noten groothandel online. Onze notengroothandel Horecanoten is ontstaan vanuit passie en efficiëntie. Iedere zakelijke ondernemer in de horeca moet gemakkelijk en snel toegang hebben tot een breed assortiment noten, pitten en zaden. En dit natuurlijk voor de meest passende prijs. Naast onze scherpe en passende prijzen werken we uitsluitend met de beste kwaliteit noten. Ontdek onze grootvoordeelverpakkingen zodat u niet snel zonder zit. Persoonlijk contact is onze focus maar bestel gerust uw bestelling online. Hopelijk tot snel bij Horecanoten.nl!

Geniet van de pecan

U bent vast bekend met de PecanDe pecan is een noot uit de bruine noten soort en welbekend van de noot zelf als de verwerking ervan in de velen baksels. U kunt de pecan lang bewaren en na verloop van tijd behouden de pecan hun lekkere zoete smaken. Denk hierbij aan de pecan taart ofwel pecan pie. Daarbij kun je de pecan verwerken in cup cakes of in gewone cake vormen. Ook wordt de pecan vaak verwerkt in notenmixen. De pecan heeft een heerlijke nootachtige smaak die er uit springt.

Prettige pijnboompitten

Ontdek de zeer smaakvolle pijnboompitten bij Horecanoten.nl In onze groothandel werken we dagelijks met deze heerlijke pijnboompitten. Vooral vele horecazaken kopen voordelig de grootvoordeelverpakkingen bij ons in. Hiermee kunnen diverse peso’s gemaakt worden, de pijnboompitten verwerkt worden in salades en in vele andere gerechten. Wanneer u de heerlijke pijnboompitten in grote hoeveelheden in huis heeft kunt u ervoor kiezen ze rauw te verwerken door gerechten, ze in koekjesdeeg te mengen of ze licht te roosteren en dan te verwerken. Pijnboompitten zijn niet te meest goedkope noten, daarom zaak voor u om deze toch voor een eerlijke prijs in te kopen. In onze groothandel krijgt u die mogelijkheid. Bestel gemakkelijk en snel uw pijnboompitten in de webshop online en geniet van de gouden pareltjes.

https://www.horecanoten.nl/