Mathmatch
Image default
Eten en drinken

Fodmap dieet voor mensen die in Enschede en omgeving wonen

Heeft u last van het prikkelbare darm syndroom, dan kunt u het beste een Fodmap dieet volgen. Voor fijne Fodmap dieet in Enschede en in de omgeving van Enschede bent u bij ons aan het juiste adres. Dit dieet is ideaal voor mensen met het prikkelbare darm syndroom of voor mensen met prikkelbare darm klachten. In feite in de volledige naam van Fodmap dieet: FODMAP beperkt dieet. FODMAPS zijn suikers in voeding die u klachten kunnen geven als uw darmen hier gevoelig voor zijn. Wanneer u het Fodmap dieet volgt, gaat u minder kant en klare maaltijden, frisdrank en alcohol nuttigen.

Begeleiding bij het Fodmap dieet in Enschede

Mensen met het prikkelbare darm syndroom hebben vaak last van klachten als buikpijn, buikkrampen, chronische verstopping, diarree of juist afwisselend diarree en verstopping. Andere klachten zoals gasvorming in de darmen en een opgezette buik na een maaltijd kunnen ook voorkomen bij mensen met het prikkelbare syndroom. Heeft u deze klachten en woont u in Enschede of omgeving? Dan kunt u bij ons terecht voor het volgen van het Fodmap dieet in Enschede. Wilt u het Fodmap dieet in Enschede volgen? Dan kunnen wij u begeleiden in het testen van welke van de suikers bij u de klachten veroorzaken.

Maak contact indien u het Fodmap dieet in Enschede wilt volgen

Gedurende de testfase gaat u bepaalde voedingsmiddelen vermijden. Het gaat hierbij om voedingsmiddelen als vloeibare zuivel, tarwe en bepaalde soorten groenten en fruit. We passen het dieet regelmatig aan en meten steeds de klachten. Indien de klachten na het volgen van dit dieet minder worden, is het dieet wel effectief voor u. Wanneer de klachten na het volgen van dit dieet niet verminderen, kunt u met het Fodmap dieet in Enschede stoppen. Zo voorkomt u dat u onnodig voedingsmiddelen weglaat. Heeft u meer informatie nodig over het Fodmap dieet in Enschede of wilt u weten of dit dieet geschikt is voor u? Dan kunt u gerust contact met ons opnemen.