Mathmatch
Image default
Eten en drinken

Het beste van het beste

In onze goede slagerij in Hengelo vindt u het allerbeste vlees uit Nederland. Ons vlees is absoluut niet te vergelijken met vlees uit de supermarkt. Dit zult u al snel merken nadat u bij ons langs bent geweest. U wilt namelijk nooit meer wat anders! Wij hechten erg veel waarde aan de kwaliteit van het vlees. Goede kwaliteit is alleen te bereiken als de dieren goed behandeld zijn geweest voor hun dood. Wanneer ze in hun leven veel stress hebben ervaren, proef je dat terug in het vlees. Daarnaast willen wij gezonde, sterke dieren slachten zodat onze kwaliteit in stand gehouden wordt.

Wij geven om de beesten

Wij laten de dieren dus regelmatig nakijken door een dierenarts en geven ze de voeding die ze nodig hebben. Op die manier zullen ze dus niet erg snel groot worden, maar krijgen ze dus de tijd om een volwassen dier te worden. Dat is het moment dat de dieren worden geslacht. Wij doden de beesten bij voorkeur op locatie, zodat ze in een bekende omgeving sterven en niet in paniek raken van het reizen in de vrachtwagen. De slagerij in Hengelo zorgt ook dat de dieren elkaar niet dood zien gaan. Het dier wordt meegenomen naar een rustige ruimte waar het gebeurt.

Altijd geweldig

De slagerij in Hengelo zal zijn klanten dus nooit teleurstellen. Er is elke dag vers vlees op voorraad. Je kan zelfs het vlees telefonisch bestellen, wij zorgen dan dat het voor je klaar ligt op het tijdstip dat we hebben afgesproken. Je hoeft het dan alleen nog maar op te halen en te betalen, ideaal voor als je haast hebt! Als je met je kind langskomt dan krijgt hij natuurlijk een plakje worst aangeboden. Zo blijft het voor iedereen een feestje om langs te komen bij de slagerij in Hengelo. Kom jij snel langs om een heerlijk stuk vlees uit te zoeken?