Mathmatch
Image default
Eten en drinken

Taart door de brievenbus

Brievenbusbanket.nl

Taart door de brievenbus?

Bij brievenbusbanket.nl besteld u ambachtelijk banket gratis bezorgd in brievenbusdoosjes door heel Nederland. Wij hebben ons gebak zo ontworpen dat het in brievenbus doosjes past en dus door de brievenbus past. Hierdoor hoeft de ontvanger van de brievenbustaart nooit thuis te zijn voor de levering.

Verschillende soorten brievenbustaart

Wij hebben zorgvuldig meerdere soorten ambachtelijk banket ontwikkeld dat u kunt bestellen op onze website.

De verschillende soorten brievenbustaart zijn:

  • Haagsche Hopjes Banket
  • Walnoot Sinaasappel Banket
  • Chocolade Banket
  • Kaneel Banket

De verschillende soorten brievenbustaart zijn ook te combineren in een combinatiebox, hierdoor kunt u meerdere smaken ervaren of cadeau geven aan de ontvanger. Ga naar gebak bestellen om een keuze te maken.

Thuiswerken en zakelijk bestellen

Een groot deel van Nederland werkt momenteel thuis, hierdoor is het sociaal contact tussen de werknemers of collega’s voor een groot deel weggevallen. Bij brievenbusbanket.nl kunt u aan uw thuiswerkend personeel of collega’s ambachtelijk banket sturen met een positieve boodschap erbij. Wij zullen het door de brievenbus afleveren en uw personeel of collega’s zullen dit gebaar ontzettend waarderen.

Voor grotere zakelijke orders kunt u contact opnemen met onze klantenservice zodat we samen naar een mooie passende oplossing kunnen kijken. Wij zien graag uw mail tegemoet komen.

https://www.brievenbusbanket.nl/