Mathmatch
Image default
Eten en drinken

Zomerse aanvulling vanuit het pitten en noten assortiment

De zomer is vol aan de gang en de noten en pitten vliegen de deur uit. Vanuit onze webshop horecanoten.nl kunnen al onze klanten de bestelling plaatsen en zorgen wij ervoor dat deze binnen 48 uur in huis is. Ook spoedleveringen zijn natuurlijk bij ons mogelijk. Neem dan even direct contact met ons op, dan helpen wij je uit de brand. De noten en pitten hebben wel seizoenen waarin ze het meest voorkomen maar tegenwoordig zijn vele horeca en kaasboeren erg creatief in de aanbiedingen naar de consumenten. Elke noot kan met het juiste idee elk moment in het jaar aangeboden worden. Daar genieten wij enorm van en met liefde sturen we onze prachtige producten op. Vandaag bekijken we een paar parels uit ons assortiment. Als noten groothandel voor de horeca is onze werkwijze met grootvoordeel verpakkingen uitstekend passend. En daar staan we voor bij horecanoten, de beste kwaliteit voor de beste prijs. Ontdek het snel via onze webshop, we zien je bestelling graag tegemoet.

Parels van pitten

Pitten klinken nu niet direct als pareltjes van de voedingskaart. En toch zijn ze dit wel! Pitten geven veel voedingsstoffen mee aan een gerecht en zorgen met de juiste bereiding voor een giga smaak explosie! Ontdek bijvoorbeeld eens onze geroosterde pompoenpitten in je pompoensoep. Je zou het niet denken maar dit is zo onwijs lekker! Een andere pitsoort zijn de super bekende pijnboompitten. Deze kun je rauw eten maar net zo goed even kort bakken zodat er een krokant bruin laagje ontstaat waardoor de smaak beter tot zijn recht komt.

Knapperige walnoten

Ook walnoten doen niet onder aan de hierboven genoemde pitten. Maak een pesto, vul de pasta ermee aan of sprenkel ze over salades! Ontdek deze geweldige producten nu in onze webshop. Bestel jouw voordeelverpakking, vul je gerechten aan met noten en pitten en geniet extra met deze rijke smaak toevoegsels!

 

https://www.horecanoten.nl/