Mathmatch
Image default
Gezondheid

15 effectieve manieren om je vrouw gelukkig te maken

15 effectieve manieren om je vrouw gelukkig te maken

Het is één ding om de vrouw van je dromen te hebben, maar het is een ander ding om haar gelukkig te houden in je relatie. Je hoeft niet veel geld uit te geven om de duurste dingen voor haar te kopen, wat belangrijker is, is de oprechtheid die je hebt als je haar iets geeft. Het zal niet gemakkelijk zijn om je significante andere gelukkig te houden, maar de beloningen zijn het uiteindelijk waard.

Dus hier zijn 15 effectieve manieren om je vrouw gelukkig te houden. Als man kun je veel zelf doen. Over het algemeen is de Nederlandse vrouw al vrij gelukkig.

1. Luister naar haar.

Meestal hebben we de neiging om te vergeten dat naar haar luisteren een van de belangrijkste dingen is die je ooit met haar zou kunnen doen. Passief luisteren is niet genoeg, zorg ervoor dat je aandachtig luistert wanneer ze iets deelt. Op die manier zal het haar het gevoel geven dat je echt geeft om waar ze het over heeft.

2. Stel je open voor haar.

Mannen zijn van nature geheimzinnig als het gaat om wat ze ergens over voelen, maar je openstellen voor je partner is een goed gebaar. Het is een win-win situatie, niet alleen zul je je partner gelukkig maken, maar het zal je ook helpen je open te stellen voor iemand van wie je echt houdt en die je vertrouwt.

3. Wees gevoelig.

Ruzies zijn onvermijdelijk in een relatie, maar denk er altijd aan om gevoelig te zijn voor de dingen die je tegen je partner zegt. Het zal haar niet alleen kwetsen, maar het kan ook leiden tot een veel groter probleem in je relatie.

4. Waardeer haar.

Je bent niet de enige die moeite doet om je relatie te laten werken. Vergeet nooit om haar te bedanken voor de dingen die ze voor je doet. “Dankjewel” zeggen, zelfs alleen maar voor haar aanwezigheid, zorgt ervoor dat ze zich gewaardeerd voelt.

5. Houd je aan je beloftes.

Als je iets belooft aan je partner, doe dan je best om ze zo veel mogelijk na te komen. Op die manier kun je het vertrouwen van je partner waardig zijn.

6. Verras haar met cadeaus.

Het geven van cadeaus aan je partner kan zo simpel zijn als een geschreven brief of een afspeellijst met haar favoriete nummers. Het hoeven niet de duurste dingen te zijn, vrouwen waarderen het meer als je echt oprecht bent in het geven van cadeaus.

7. Complimenteer haar.

Vrouwen doen echt moeite om er leuk uit te zien, dus een complimentje geven wanneer ze het het minst verwachten kan hun hart sneller doen kloppen. Schaam je er niet voor om je partner complimenten te geven. Mensen praten in het openbaar over de dingen die ze echt belangrijk vinden. Ze zal meer van je houden voor dat.

8. Respecteer haar.

Respectvol zijn naar je partner is een van de belangrijkste factoren om haar gelukkig te maken en ook jullie relatie. Het respecteren van haar mening over dingen of situaties kan leiden tot minder ruzie in je relatie.

9. Zorg dat ze zich veilig voelt.

Je partner beschermen tegen mensen die haar kwetsen is een groot ding. Geef haar het gevoel dat je er voor haar bent wanneer ze zich verdrietig en alleen voelt.

10. Wees loyaal.

Loyaliteit aan je partner is erg belangrijk als je een harmonieuze relatie wilt hebben. Liegen over wat je doet en met wie je praat (of het nu persoonlijk is of via social media), kan leiden tot vertrouwensproblemen. Dit zal uiteindelijk leiden tot ruzies en problemen met je partner.

11. Breng je tijd met haar en je vrienden in balans.

Een evenwichtige tijd met je vrienden en je partner geven is belangrijk. Zorg ervoor dat je niet te veel tijd aan je vrienden geeft, want dan zullen ze zich buitengesloten en onbelangrijk voelen. Geef je partner echter niet het gevoel dat jouw sociale leven van haar afhangt.

12. Wees aardig tegen haar familie en vrienden.

Door aardig te zijn tegen haar familie en vrienden laat je zien hoe serieus je bent met je relatie met haar. Dit zal haar niet ongerust maken want je staat op goede voet met hen.

13. Moedig haar aan en steun haar.

Haar cheerleader worden wanneer ze dingen van plan is te doen zorgt ervoor dat ze zich meer gedreven voelt om de dingen te doen die ze wil. Weten dat er iemand is om haar de hele weg te steunen houdt haar opgetogen en gemotiveerd.

14. Neem haar niet voor lief.

Haar voor lief nemen kan leiden tot een break-up, weet dat ze je kan verlaten als ze zich nutteloos voelt in jullie relatie. Als je op een date bent, zorg er dan voor dat je echt tijd met haar doorbrengt, vermijd het gebruik van je telefoon voor spelletjes en het sms’en van je vrienden. Onthoud: “babe time is babe time.”

15. Wees consequent.

Consequent zijn is de sleutel tot een gelukkige partner en relatie. Door die dingen te doen die hierboven zijn genoemd, zal je relatie sterker en gelukkiger worden.

Vrouwen zijn ingewikkeld, soms betekent hun “ja” nee en “ik ben oké” betekent het tegenovergestelde. Maar hoe ingewikkeld of moeilijk ze ook zijn, als je eindelijk de juiste ontmoet die je compleet kan maken; je zou er alles aan doen om haar gelukkig te houden en om voor altijd bij haar te zijn.

 

Met de juiste persoon, zijn alle inspanningen en opofferingen die je doet het waard.