Mathmatch
Image default
Gezondheid

Beste stappenteller horloge

Beste stappenteller horloge 2021

Met een goed stappenteller horloge maak je van wandelen een dagelijkse routine.

In dit artikel richt ik me op het helpen vinden van de beste stappenteller horloge en stappentellers voor 2021.

Ongeacht je fitnessniveau kan elke dag wandelen een aanzienlijke positieve invloed hebben op je algehele gezondheid, energieniveaus, fitnessniveau en algeheel geluk.

Dagelijks wandelen is een van de belangrijkste gewoonten die je kunt ontwikkelen, omdat het invloed heeft op veel andere positieve gewoonteveranderingen.

Als je gaat beginnen met een wandelroutine, is de kans groot dat u een stappenteller wilt aanschaffen om nauwkeurig uw stappen, mijlen, kilometers, verdiepingen en calorieën bij te houden. Bovendien kunt u genieten van het brede assortiment van coole tools, apps en opties die beschikbaar zijn in de meeste moderne smartwatches. Veel hangt af van jou, je budget en waar je naar op zoek bent.

Deze stappenteller review zal u de beste stappentellers laten zien op basis van welk “type” persoon u bent en waar u misschien naar op zoek bent.

Wat is het beste stappenteller horloge voor 2021?

Voordat we in onze specifieke keuzes duiken. Laten we eens een snelle blik op enkele van de voordelen van het gebruik van een stappenteller voor uw dagelijkse wandelen gewoonte.

Hoe doen stappentellers helpen met dagelijkse gewoonte

Elke stap telt. Terwijl het krijgen van specifieke, doelgerichte, oefening is essentieel. Alle minuten lopen rond uw huis en werk beginnen te tellen. Stappentellers stimuleren het lopen van extra afstanden. Zoals het ver weg parkeren van je auto om een paar extra stappen te zetten.

Lopen voor afstand is onnauwkeurig. Het enige doel van een stappenteller is het tellen van je stappen. Bij het lopen voor een afstand hebben verschillende mensen verschillende passen en loop (of ren) snelheden. Daarom is X verbrande calorieën in een mijl een zeer onnauwkeurige maatstaf.

Nauwkeurigheid. Een stappenteller gebruikt versnellingsmeters om de beweging te meten, waardoor u een “aantal stappen” krijgt dat kan worden gebruikt om uw op beweging gebaseerde fitness nauwkeurig bij te houden.

Een betere maatstaf voor moeilijkheidsgraad. De meeste stappentellers zijn uitgerust met een hoogtemeter, zodat hij kan zien of u een helling oploopt, een helling afgaat of over een volkomen vlak oppervlak loopt. Dit is essentieel voor elke stappenteller die het aantal verbrande calorieën in de loop van de tijd meet.

Stappentellers kunnen leuk zijn. Bij sommige stappentellers is het meten van stappen, afstand en calorieën het enige wat ze doen, terwijl andere een handvol toevoegingen hebben die kunnen worden gebruikt om je wandelervaring te “gamificeren”, evenals vele opties om de gegevens te exporteren naar allerlei coole fitness-apps en interfaces. Dit is echt waar alle verschillen in de stappentellers in het spel komen.

Beste stappenteller horloge

Het origineel is nog steeds de beste. De Fitbit Charge 4 is een uitgebreid apparaat voor het bijhouden van je gezondheid dat je helpt je lichaam te begrijpen, je activiteit op een intelligente manier bij te houden en te werken aan een betere gezondheid. Het houdt de trainingstijd en -intensiteit bij en is waterdicht voor zwemmen en watersporten. U kunt herinneringen en doelen instellen en de intensiteit van hartslagzones bijhouden.

Het heeft ook kalmerende activiteiten zoals geleide ademhaling, slaap tracking, en slaap scoren. Het kan calorieën tellen, de cyclus van een vrouw bijhouden en uw cardiofitness scoren. En dit alles met de intelligentie van een smartwatch, met draadloze synchronisatie, een handig touchscreen, Spotify-integratie en zelfs veilige betalingen. Het is absoluut alles wat je wilt en nodig hebt in een slimme fitnesstracker, gesteund door Fitbit kwaliteit en betrouwbaarheid.

De Fitbit Charge 4 zit boordevol functies. Als trainingstracker houdt hij real-time tempo en afstand bij met GPS, met automatische oefeningherkenning, een hartslagmeter en een workout-intensiteitskaart. Het is effectief voor een breed scala van oefeningen, want het is zwembestendig, telt beklommen verdiepingen, en heeft een hoogtemeter.

U kunt trainingsdoelen instellen, persoonlijke herinneringen krijgen en een seintje krijgen om te bewegen als u te lang stilstaat. Als een algemene fitnesstracker monitort het uw cardiofitness en heeft het een gezondheidsmonitor voor vrouwen. Het heeft begeleide ademhalingssessies en een hartslagmeter in rust. Hij houdt de tijd en kwaliteit van je slaap bij en geeft je een slaapscore, zodat je inzicht krijgt in je slaapkwaliteit.

De Fitbit Charge 4 is slank en onopvallend, met een touchscreen in grijstinten en een aanpasbare wijzerplaat. Hij integreert naadloos met je smartphone, zodat je uitgebreide gezondheidsinformatie krijgt op het dashboard van de Fitbit App.

Je kunt het gebruiken voor handige kaartloze betalingen, muziek afspelen via Spotify en alle standaard klokfuncties gebruiken. Je kunt hem ook instellen op slaapstand en niet storen, en hij heeft een indrukwekkende batterijduur van 7 dagen, of tot 5 uur bij continu GPS-gebruik.

De Fitbit Charge 4 wordt geleverd met twee klassieke Fitbit-polsbandjes (klein en groot) en een oplaadkabel.

 

Beste stappenteller horloge dames

De Garmin Vivosmart 4 heeft niet zo veel functies en mogelijkheden als de Fitbit Charge 4, maar heeft wel een aantal geweldige functies die de Fitbit niet heeft, waaronder een Pulse Oxygen sensor, hartslagmeter, en de mogelijkheid om berichten te beantwoorden met vooraf ingestelde sms’jes.

De Garmin Vivosmart 4 is een geweldige activity tracker met speciale instellingen voor wandelen, hardlopen, krachttraining, yoga, zwemmen, en nog veel meer. Het synchroniseert met de GPS van je telefoon voor buitenactiviteiten. Het heeft ook algemene fitness- en gezondheidsmonitoring, met een polsgebaseerde hartslagtracker, de hele dag door stress bijhouden, VO2 max-tracking, energiemonitoring en een ontspanningsademhalingstimer.

Wanneer de Vivosmart 4 hoge stressniveaus detecteert, laat hij u weten dat het tijd is voor een pauze. Het heeft ook geavanceerde slaapmonitoring met een polsgebaseerde Pulse Ox2 sensor en REM-slaap tracking. Intelligent Body Battery energiemonitoring houdt uw hartslag, stress, slaap en activiteitsniveaus bij om u te laten weten wanneer uw lichaam klaar is voor activiteit, en wanneer uw lichaam moet rusten.

Goedkoopste stappenteller horloge

De Fitbit Inspire is een slanke, eenvoudige, betaalbare fitnesstracker met alles wat je nodig hebt om je doelen bij te houden en gezonder te worden. Het is zwembestendig, heeft automatische oefening herkenning, doel-gebaseerde tracking, slaap tracking, vrouwelijke gezondheid tracking, en gepersonaliseerde herinneringen.

Het heeft inkomende meldingen van uw telefoon, zodat u op de hoogte kunt blijven van berichten en afspraken met draadloze synchronisatie, de hele dag calorieverbranding en cardiofitness, en een royale levensduur van de batterij van 5 dagen. Normaal gesproken zouden al deze functies veel meer kosten, maar de Fitbit Inspire is zeer redelijk geprijsd, waardoor het een geweldige waarde voor het geld is.

De Fitbit Inspire Fitness Tracker is een slank klein apparaatje met alles wat je nodig hebt in een fitness tracker. Het heeft SmartTrack automatische oefening herkenning, real-time tempo en afstand met GPS van uw telefoon, en 20 + doel-gebaseerde oefening modi.

U kunt gepersonaliseerde herinneringen krijgen, waaronder slaap, lichaamsbeweging en hydratatie, en het is waterbestendig zodat het kan worden gebruikt voor zwemmen en wateractiviteiten en bestand is tegen zweterige workouts. Het geeft je de hele dag door scores, waaronder stappen, afstand, calorieverbranding en actieve tijden. Het is ook een algemene gezondheidstracker, met slaap tracking en slaap score, vrouwelijke gezondheid tracking, en nog veel meer.

De Fitbit Inspire werkt met je smartphone en de Fitbit App, zodat je doelen kunt stellen, voortgang kunt bijhouden en je fitnessstatistieken kunt bekijken. Je kunt ook meldingen van je telefoon krijgen voor inkomende oproepen, berichten of agenda-evenementen, zodat je verbonden blijft. Dit slanke apparaatje heeft een touchscreen met grijstinten, een aanpasbare wijzerplaat en statistieken op de pols. De batterij gaat tot 5 dagen mee.

De Fitbit Inspire Fitness Tracker is verkrijgbaar in zwart of sangria, en wordt geleverd met grote en kleine polsbandjes, samen met een oplaadkabel. Voor een meerprijs kun je upgraden naar de Fitbit Inspire HR, die actieve hartslagbewaking heeft en je hartslag, trainingsintensiteit en algehele cardiofitness kan bijhouden.

https://sporthorloge.info/