Mathmatch
Image default
Gezondheid

De beste paniekaanvallen coach

Als je het mij zou vragen, dan is Nick de Waard de beste paniekaanvallen coach. Ik heb in mijn leven een aantal coaches gehad toen ik in mijn burn-out zat, maar veel van deze coaches kwamen niet verder dan ‘meer rust nemen’. Het was zo oppervlakkig, ik kon er niks mee.

Een aantal maanden geleden kwam ik Nick de Waard tegen en ik raakte gelijk geïnspireerd. Zijn benadering van paniekaanvallen is heel anders dan de meeste coaches of therapeuten. De coaching van Nick is gelijkwaardig. Je hebt echt het gevoel dat hij je begrijpt en helemaal snapt waar je doorheen gaat. 

Welke inzichten hebben mij geholpen om van mijn paniekaanvallen af te komen?

Er zijn een aantal inzichten die mij hebben geholpen om van mijn paniekaanvallen af te komen dankzij Nick.

  • De paniekaanvallen willen je iets leren
  • Paniekaanvallen komen en gaan en kunnen elk moment weer afzakken
  • Je mag leren om altijd om je gevoel te vertrouwen
  • Angst is niet de waarheid

Het klinkt allemaal zo gemakkelijk om door paniekaanvallen heen te gaan en ze op te lossen, maar zonder de hulp van Nick de Waard was het mij niet gelukt. Ik ben dankbaar dat ik coaching van hem heb gehad, hij is naar mijn mening de beste.

Heb jij ook last van paniekaanvallen, zoek hulp!

Serieus, als je last heb van paniekaanvallen: zoek hulp. Ik vond het ook lastig om hulp te zoeken, want ik wilde niet zwak zijn, maar het is zoveel fijner om het samen met iemand te doen.

Je kunt altijd een gratis kennismakingsgesprek aanvragen op zijn website. Ik zou het gewoon eens doen als ik jou was, het gaat je echt helpen.

Paniekaanvallen kunnen namelijk redelijk eenvoudig opgelost worden, als je er over kan praten met iemand die jou echt snapt.

Je kunt alle info vinden op Nick z’n website: https://nickdewaard.nl/

https://nickdewaard.nl/