Mathmatch
Image default
Gezondheid

Een zorgverzekering die in 2017 bij je past

Het einde van 2016 nadert en dat betekent dat je zal moeten nadenken over de zorgverzekering voor volgend jaar. Overstappen of juist niet? In elk geval is het goed om te controleren of je huidige zorgverzekering nog wel de juiste vergoedingen biedt. Wellicht zijn er voor jou betere opties voor het komende jaar. De zorg verandert en wellicht veranderen ook jouw persoonlijke behoeften met betrekking tot die zorg. ZorgDirect helpt je om de juiste basisverzekering en/of aanvullende verzekering te vinden. Bekijk de zorgpolis 2017 gewoon online!

Overweeg een aanvullende zorgverzekering

De verplichte basisverzekering dekt alleen de basiszorg zoals een bezoek aan de huisarts of opname in het ziekenhuis. De inhoud van de basisverzekering wordt door de overheid bepaald en is bij iedere zorgverzekeraar gelijk. Niet alle belangrijke zorg wordt gedekt door de basisverzekering. Zo is een bezoek aan de tandarts of fysiotherapeut voor eigen kosten. Wil je komend jaar toch in aanmerking komen voor een vergoeding? Sluit dan een aanvullende zorgverzekering of losse tandartsverzekering 2017 af.

Vind jouw ideale zorgverzekering

Alle informatie die jij nodig hebt om een goede keuze te maken voor je zorgverzekering kun je online vinden bij ZorgDirect. Naast de verplichte basisverzekering kun je kiezen uit vier aanvullende verzekeringen en drie tandartsverzekeringen. Zo kies je het pakket dat bij jouw wensen en eisen past. Wil je meer weten over de zorgverzekering met een no-nonsens aanpak? Neem dan contact op met ZorgDirect. Dit kan zelfs via Facebook, Twitter of WhatsApp!

Voor meer info : klikt u hier