Mathmatch
Image default
Gezondheid

Ontdek de unieke voedseletiketten en producten van deze specialist

Schrijf de voedseletiketten in uw keuken nooit meer met de hand dankzij de wateroplosbare etiketten van deze specialist. De milieuvriendelijke voedseletiketten lossen volledig op onder stromend water of in de vaatwasser en kunnen gebruikt worden bij temperaturen van -40 graden Celsius en tot 80 graden Celsius. Sla uw persoonlijke stickers op in de mobiele app van Cheflabels en print ze eenvoudig door middel van een bluetooth- of wifiverbinding met de speciaal ontwikkelde labelprinter. Ontdek alle voordelen zelf!

Ontdek het ruime assortiment van deze specialist

Voedseletiketten die papier- en lijmresten achterlaten op uw producten zijn verleden tijd dankzij de innovatie etiketten van deze specialist. Met de mobiele app van Cheflabels kunt u uw eigen labels creëren en opslaan voor een efficiënte en gestroomlijnde werkwijze. De administratieve werkzaamheden in de professionele keuken zullen dankzij deze producten minder tijd in beslag nemen. Iedere werknemer van uw horecazaak kan gebruikmaken van deze app. Bekijk het ruime assortiment van deze specialist aan voedseletiketten online. Kies uit de verschillende opties de juiste labels voor u en uw keuken.

Gebruikt u liever een codeertang?

Maakt u liever geen gebruik van de mobiele app in combinatie met de speciale printer van deze specialist, maar bent u wel geïnteresseerd in de wateroplosbare voedseletiketten? Dat is geen probleem. Deze specialist ontwikkelde een codeertang die uniek is op de markt. De tang is gemaakt van hoogwaardige materialen en is zodanig ontwikkeld dat de labels goed beschermd zijn tegen water en vuil. De codeertang voldoet aan de huidige HAACP-richtlijnen en kunt u dus uitstekend gebruiken voor de administratieve taken in uw keuken. Deze specialist biedt een aantal voordelige sets aan, waardoor u de juiste producten voor uw werkzaamheden kunt bestellen.

Neem contact op met deze specialist

Bent u benieuwd naar de vele mogelijkheden die deze specialist biedt? Bespaar kostbare tijd dankzij de wateroplosbare voedseletiketten van Cheflabels. Tijd die u nu kunt besteden aan het perfectioneren van uw prachtige gerechten. Bekijk online het assortiment of raadpleeg de website van deze specialist voor meer informatie. Heeft u een vraag? Neem dan contact op met deze specialist. De contactgegevens vindt u op de website van deze expert.

https://www.cheflabels.nl/