Mathmatch
Image default
Gezondheid

Scheiding verwerken met Reiki Limburg

Het verwerkingsproces van een scheiding kan een over het algemeen een redelijk lang rouwproces hebben. Daar komt dan nog eens bij dat de manier waarop iedereen het verwerkt verschilt op basis van leeftijd, karakter, geslacht en plaats in het gezin. Het is niet meer dan logisch dat kinderen een goede begeleiding behoeven om het verwerken van de scheiding van zijn of haar ouders makkelijker te maken. Maar hoe pak je dat het beste aan?

 

Zorg voor regelmaat en structuur

Het is heel begrijpelijk dat je je kind wilt verwennen, omdat het een moeilijke periode is waar het kind zelf natuurlijk niet voor gekozen heeft. Toch heeft dit niet altijd de beste uitwerking. Het stellen van grenzen en regels geeft een kind de structuur die het nodig heeft. Je wilt voorkomen dat je kind opgroeit zonder structuur, dit resulteert vaak in een onveilig gevoel. Overleg samen met je partner over hoe je dit het beste kunt aanpakken.

 

Een behandeling bij Reiki Limburg

Vaak wordt gedacht dat een kind gelijk naar een psychiater moet, dat kan voor kinderen best moeilijk zijn. Ze worden dan eigenlijk verplicht te praten over hun diepste gevoelens met een wild vreemde. Reiki Limburg biedt dan de oplossing. Reiki Limburg kan namelijk stress gevoelens weghalen doormiddel van bepaalde energievelden. Dat klinkt er zweverig, maar wat heb je te verliezen? Je kunt het tenminste proberen. Stel ook voor om samen te gaan, zodat het een proces is waar je samen in gaat en het kind niet zomaar in gegooid wordt.

 

 

https://www.vianovalis.nl/reiki-limburg/