Mathmatch
Image default
Gezondheid

Waarom kiezen voor de Oral-B iO serie?

Er is tegenwoordig een enorme keuze in elektrische tandenborstels, Oral-B is een bekend merk en biedt dan ook vele verschillende tandenborstels aan, waaronder ook nieuwe iO serie. Maar waarom zou u nu kiezen voor deze iO serie? Lees snel verder dan vertellen wij u alle voordelen van deze iO serie van Oral-B.

Geavanceerde elektrische tandenborstels

De iO serie van Oral-B is erg geavanceerd, ze maken gebruik van de nieuwste technologieën. Tijdens het poetsen wordt gebruik gemaakt van een magnetisch systeem wat zorgt voor een extra schoon poetsresultaat. Er wordt gewerkt met zachte trillingen die naar elke borstelhaar afzonderlijk toe gaan, naast dat het gebit hier schoner en witter van wordt, zorgt het ook nog voor minder tandvleesproblemen. Ondanks de zachte trillingen wordt er gepoetst met 17.400 rotaties per minuut. Daarnaast bevatten de iO elektrische tandenborstels van Oral-B een poetsdruksensor, die aan de hand van kleuren aangeeft of u niet te hard of te zacht poetst.

Poetsen met een app

De Oral-B iO serie is ook te koppelen met de Oral-B iO app. Deze app maakt het tandenpoetsen tot een fijne bezigheid en geeft u veel controle over tandenpoetsen op de juiste manier. De app controleert met een speciale 3-D technologie hoe goed u de bovenkant, voorkant en achterkant van uw tanden poetst en kan u hier in van goede adviezen voorzien. Wanneer u goed gepoetst heeft zal zowel de tandenborstel als de app u een fijne glimlach laten zien. De iO serie heeft maar liefst 7 poetsstanden, die zowel via de tandenborstel als via de app ingesteld kunnen worden. Daarnaast geeft de app ook aan wanneer u de bostel het beste kunt vervangen.

Geavanceerde opzetborstels

Voor de Oral-B iO serie zijn ook speciale opzetborstels verkrijgbaar, dit zijn vibrerende en roterende borstels met gekruiste borstelharen, deze borstelharen zorgen ervoor dat er goed tussen de tanden gereinigd wordt en er zodoende geen plekje overgeslagen wordt. Er zijn 2 verschillende type opzetborstels voor de iO serie, namelijk de reguliere of de gentle care borstels. De gentle care borstels zorgen voor een zachtere tandenpoetsbeurt en zijn geschikt voor extra gevoelige tanden.

Meer over de Oral-B iO serie

Wanneer u toch nog meer informatie over de Oral-B iO serie wilt bekijken, kunt u dat via de website van Tandartswereld.nl vinden. Bent u al overtuigd van de Oral-B iO serie, dan kan u deze bij ons online bestellen.