Mathmatch
Image default
Gezondheid

Wil je een nieuwe relatie? Wat kan een matchmaker doen?

Ben je op zoek naar een nieuwe relatie? Je hebt een druk leven en zowel in je werk als in je vrije tijd heb je een aantal belangrijke ambities. Je relatie moet geen invulling van je leven worden, maar wel een belangrijke aanvulling zijn. Daarbij denk je niet alleen aan de broodnodige intimiteit, maar ook aan zaken als vriendschap, ondersteuning en motivatie. Je vaste relatie moet zich ook als een échte partner ontpoppen. Een partner met wie je graag oud wild worden en een mooie toekomst opbouwen. Wellicht heb je net een intensieve relatie achter de rug. Of je hebt onlangs de laatste in een serie kortdurende relaties afgesloten. Misschien ben je klaar voor de volgende stap en ga je het proberen met een matchmaker relatie.

Ben je zelf geen succesvolle matchmaker relatie?

Waar kom jij je potentiële partners tegen? In je vriendenkring, tijdens het uitgaan of in het verenigingsleven? Misschien heb je ook wel eens een relatie gehad met een collega of zakenpartner. Naarmate de jaren vorderen, krijg je het idee dat je overblijft. Iedereen om je heen lijkt getrouwd, verloofd of in elk geval aan een ander verbonden. Je hebt geprobeerd om je nieuwe partner te vinden in het online datingcircuit. Daarbij ben je een aantal obstakels tegengekomen.

Waar loop je tegenaan tijdens het daten?

Het is heel goed mogelijk om met online dating de partner van je dromen te vinden. Je zult echter snel ontdekken dat online daten heel anders is dan iemand in het dagelijkse leven leren kennen. Als je iemand in de kroeg of in het verenigingsleven ontmoet, krijg je veel sneller een totaalbeeld. Met online dating komt alles in fragmenten. Je gaat af op een foto en een introductietekst. Je begint met online gesprekken, eerst via chats of e-mails, later eventueel via je webcam. Uiteindelijk ontmoet je elkaar fysiek. Dan pas vang je de unieke lichaamstaal van je partner in spe op. Wellicht heb je dit al een aantal keer meegemaakt. Het bleek moeilijk te zijn om een goede klik te krijgen. En gaandeweg kwam je erachter dat jullie te weinig raakvlakken hadden. Teleurstelling en frustratie kan dan op de loer liggen. Wat zou wel kunnen werken? Heb je wel eens aan een matchmaker relatie gedacht?

Een matchmaker relatie – hoe werkt deze dienstverlening?

Een matchmaker relatie bouwt met jou een persoonlijke band op. Een goede matchmaker relatie houdt met jou een uitgebreid intakegesprek. Daarin vraagt je matchmaker je exact wat je van een relatie verwacht. Je wensen, voorkeuren en eisen worden zo in kaart gebracht. Omdat je matchmaker relatie ook persoonlijk contact onderhoudt met potentiële partners, kan hij of zij een veel betere match maken en de juiste partners aan je voorstellen, die ook écht bij je lijken te passen.

Een matchmaker relatie – hoe zit het met de resultaten?

Online dating kan een langdurig proces zijn. Van een matchmaker relatie zoals Mens & Relatie mag je resultaten verwachten. Denk aan snellere doorlooptijden en een hoog slagingspercentage. Hoe definieer je een hoog slagingspercentage? Dit is het percentage van hun kandidaten dat aan het eind een langdurige relatie aangaat met een voorgestelde partner. Mens & Relatie is daar open en eerlijk in: 75% van de kandidaten vindt binnen een jaar een langdurige relatie.