Mathmatch
Image default
Gezondheid

Yoga voor preventie burn-out

Uw medewerkers zijn het meeste waard. Zonder werknemers zou uw bedrijf niet kunnen bestaan, daarom is het van cruciaal belang dat u voortijdig signaleert wanneer uw werknemers stressklachten ontwikkelen. Een goede manier om stress te verminderen bij uw medewerkers is: yoga.

Is uw bedrijf gevestigd in of rondom schagen? Probeer dan eens groepsles yoga in schagen voor bedrijven.

Waarom yoga voor uw werknemers?

Yoga hoeft niet zweverig te zijn en het is geschikt voor elke medewerker. Yoga is namelijk een zeer effectief middel om tot betere concentratie te komen. Maar het helpt ook om gezonder te worden, wat weer goed is voor uw ziekteverzuim. 

Zeker in de tijd waarin we nu leven, dat veel vraagt van ons immuunsyssteem kan 1 yogales per week al een groot verschil maken. Yoga is dus goed om in te zetten als preventiemiddel om ziekteverzuim te verminderen.

Daarnaast zorgt yoga ook voor een betere onderlinge communicatie. Veel bedrijven die 1 keer per week yoga organiseren voor hun werknemers ervaren een betere onderlinge sfeer. Samen een activiteit doen geeft weer nieuwe, positieve impulsen aan uw werknemers.

Ook zorgt regelmatige yoga voor meer creativiteit. Yoga prikkelt namelijk het brein wat een positief effect heeft op het creative denkvermogen. 

Hoe werken wij?

Onze yogalessen zijn down to earth, praktisch en toegankelijk voor elk lichaam en niveau. Wij kunnen zowel gevorderden als beginners in één les begeleiden. Wij zijn nuchter en toegankelijk. We focussen ons op ieder individu en zien iedereen als gelijk aan elkaar. Er is geen goed of fout en niemand is beter dan de ander.

De yogales duurt ongeveer 1,5 uur en na de yogales voelen uw werknemers zich weer helemaal verfrist en hebben er weer zin in!

Als u interesse heeft kunt u altijd contact met ons opnemen. We nemen dan graag de tijd voor u vrij om uw wensen te bespreken.

 

https://yogaschoolalyna.nl