Mathmatch
Image default
Gezondheid

Zorgverzekeraar Salland: hart voor goede zorg

Bent u zich al aan het oriënteren op diverse zorgverzekeringen 2017? Met een ziektekostenverzekering van zorgverzekeraar Salland bent u uitstekend verzekerd. Ook in 2017! Salland Zorgverzekeringen richt zich op goede zorg dicht bij huis. Zorgverzekeraar Salland heeft geen winstoogmerk. Het grootste deel van de zorgpremie wordt dan ook weer geïnvesteerd in zorgverbetering. Ook in uw regio.

Als u zorg nodig heeft, zit u niet te wachten op lange reistijden en wachtlijsten. Zorgverzekeraar Salland begrijpt dat als geen ander en daarom dragen wij bij aan het voortbestaan van huisartsen, ziekenhuizen en verpleegcentra om de hoek. Via het online contactformulier en ons rechtstreekse e-mailadres kunt u alle mogelijke vragen stellen. Heeft u behoefte aan een persoonlijk gesprek? Wij zijn telefonisch bereikbaar en nodigen u ook van harte uit op ons kantoor in Deventer.

Een passende zorgverzekering voor het hele gezin

Bij ons kun u een passende zorgverzekering afsluiten. Niet alleen voor uzelf, maar ook voor uw gezin. Naast de verplichte basisverzekering kunt u kiezen uit diverse aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. Hoe uw verzekering er ook uitziet, als u kiest u voor zorgverzekeraar Salland kiest u voor kwaliteit en betrouwbaarheid.

Zorgpremie 2017

De zorgverzekering premie 2017 is nog niet bekend, maar u kunt altijd rekenen op een eerlijke premie en goede zorg. Als zorgverzekeraar weten we waar u behoefte aan heeft. Wij onderscheiden ons van andere partijen door uitstekende zorg, goede service én eerlijke premies. Al 155 jaar is ons uitgangspunt toegankelijke en betaalbare zorg in de buurt. Wij investeren immers in persoonlijke zorg en niet in winst. Salland Zorgverzekeringen: hart voor goede zorg!

Voor meer info : klikt u hier