Mathmatch
Image default
Vakantie

Een ontvanger voor je schotel

Wanneer je op reis gaat met de camper, kies je voor zowel een stukje avontuur als voor een stukje gemak. Het is natuurlijk zeker wel avontuurlijk om er lekker op uit te trekken met de camper maar je wilt dat natuurlijk ook wel doen met in elk geval een aantal van de gemakken van thuis. Een goede schotel camper kan hierbij uitkomst bieden. Een goede schotel met de juiste schotelontvanger stelt je namelijk in staat om vanaf elke gewenste locatie in Europa naar je favoriete Nederlandse radio- en televisiezenders te luisteren en te kijken. Lekker op reis met een stukje van thuis dus!

Wat voor schotel je nodig hebt, hangt af van je bestemming en jouw eigen wensen. In het westen van Europa is de doorgifte op de schotel over het algemeen zeer prima en is het ook niet nodig om veel extra dingen te regelen omtrent de schotel. Het is echter wel handig om bijvoorbeeld een automatische schotel te hebben met een automatische skew, omdat deze automatisch bijdraaien naar het beste signaal. Je kunt het ook zonder die automatische skew af, maar dan zal je echt zelf op het dak van de camper moet gaan staan om het meer optimale signaal te kunnen opvangen.

In het zuiden en het oosten van Europa kan de ontvangst minder zijn, maar gelukkig zijn ook daar mogelijkheden in te vinden. Allereerst kan er natuurlijk gezorgd worden voor een grotere schotel. Een grotere schotel is in staat om meer signalen op te vangen dan een kleine schotel. Wanneer de ontvangst goed en het signaal sterk, is een kleine schotel geen probleem. Echter is het aan te raden om toch voor een grotere schotel te gaan wanneer men bijvoorbeeld af wil reizen naar het zuiden of het oosten van Europa en toch optimaal wil genieten van Nederlandse televisie en radio. 

Voor meer info : klikt u hier