Mathmatch
Image default
Vakantie

Glamping in België

Nederlanders die zin hebben in een fijne vakantie, maar geen zin hebben om uren te vliegen, weten België al jaren te vinden. Het land is lekker dichtbij, maar je bent wel écht in het buitenland.

De friet smaakt er lekkerder, de chocolade is wereldberoemd en het bier is écht speciaal. Als je uit eten gaat in België, mag je hoge verwachtingen hebben. De Belg houdt van het Bourgondische leven en dat merk je aan de kwaliteit en smaak van bijna alles wat je voorgeschoteld krijgt.

Naast culinaire hoogtepunten biedt België nog veel meer. Prachtige steden, denk aan Antwerpen, Brugge en Brugge, waar moderne architectuur en een rijke historie elkaar hebben gevonden. Maar ook de Ardennen, met de overweldigende bossen en stoere rotspartijen. Hier is het heerlijk hiken of fietsen. Zoek je meer avontuur? Ga dan rotsklimmen, kanoën of mountain biken.

Ook een bezoekje aan de grotten van Han staat natuurlijk ook hoog op het lijstje!

Glamping? Wat is dat?

Op glampings.nl/ bieden we je een enorm aanbod accommodaties waarmee jouw vakantie of korte break in België een feestje wordt. Maar misschien vraag je jezelf nu af wat glamping eigenlijk is. Bij glamping verblijf je in een luxe ingerichte safaritent, een lodge, vakantiehuisje of zelfs een boomhut. Je accommodatie staat meestal op een camping of vakantiepark. Maar laat je daardoor niet bedotten. Alle accommodaties op onze site zijn minstens net zo compleet en comfortabel als een „traditioneel“ vakantiehuisje.

Kom eens langs op glampings.nl/ en ontdek zelf het plezier van glamping in België.