Mathmatch
Image default
Vakantie

ING reisverzekering aflsuiten voor u op vakantie gaat!

De ING is in 2009 opgericht, deze instelling is een fusie met de Postbank en ING Bank. Maar naast bankzaken kunt u er ook verschillende verzekeringen aansluiten. Denk dan aan de ING Autoverzekering, ING levensverzekering, ING inboedelverzekering en de ING reisverzekering. U kunt de ING reisverzekering op 2 manieren afsluiten. De doorlopende ING reisverzekering en de kortlopende ING reisverzekering. De ING Reisverzekeringen bieden de beste premies, de hoogste dekking en de beste uitbreidingen. Wil je graag je verzekering uitbreiden, dan is deze verzekeringstype flexibel genoeg om dat toe te staan. Uitbreidingen bestaan bijvoorbeeld uit wereld-, annulerings- of wintersportdekking. Beide verzekeringen zijn een onderdeel van het aanbod van ING. Zorgeloos op reis gaan is nu dus mogelijk met een reisverzekering van de ING.

De Kortlopende ING Reisverzekering

De voordelen van de ING reisverzekering, is dat het binnen een paar minuten helemaal geregeld is. U kunt kiezen voor een Europa of wereld dekking en kinderen tot 5 jaar zijn gratis meeverzekerd. Verder kan deze verzekering de kosten die bijkomen bij spoedeisende medische hulp in het buitenland ook dekken. Deze verzekering zorgt er voor dat u onbezorgd op reis kunt. Het is wel belangrijk om te weten dat deze verzekering het meest geschikt is voor mensen die ten hoogste 1 keer per jaar op reis gaan.

De Doorlopende ING Reisverzekering

Deze reisverzekering is speciaal voor mensen die vaker in een jaar op reis gaan. Als u eenmaal de verzekering afgesloten hebt, hoeft u een jaar lang geen zorgen te maken over een Reisverzekering. Want de Doorlopende ING Reisverzekering is een jaar geldig ongeacht hoeveel keer u op reis gaat. De premie van deze verzekering is ook heel toegankelijk voor iedereen en bedraagt ongeveer 3 euro per maand. Tevens geldt voor deze verzekering ook dat kinderen tot 5 jaar meeverzekerd zijn.

Voor meer info : klikt u hier