Mathmatch
Image default
Vakantie

Vele mogelijkheden voor een rondreis door Israël

Wat is er mooier dan een reis naar het beloofde land, een rondreis door Israël? Israël is een bijzonder land, een land dat veelzijdig is en openstaat voor veel verschillende culturen. Israël wordt gezien als het land in het Midden-Oosten met de meeste vrouwenrechten en de beste economie. De rijke historie en de prachtige landschappen, maken dit land tot een land dat u echt bezocht wilt hebben. Israël Idoed reizen biedt Christelijke reizen aan naar Israël. Lees hier meer over een aantal mogelijkheden, er zit vast en zeker iets voor u bij!

Een rondreis door Israël met een zoektocht naar de zeven vruchten

Spreekt een rondreis door Israël u aan waarbij u opzoek gaat naar de zeven vruchten van het goede land? Dit klinkt misschien nog een beetje mysterieus, maar wij kunnen u vertellen dat deze rondreis ontzettend interessant is. Er wordt onder andere een bezoek gebracht aan een cactus boerderij, een olijfberg in Jeruzalem en een Romeins theater. Daarnaast kiest Idoed reizen uitdrukkelijk voor Christelijke reizen, daarom bezoeken wij ook nog een aantal plaatsen. Een van die plaatsen is de Bijbelse oase van Ein Gedi. De gehele reis is all inclusive.

Natuur, natuur, natuur…

Heeft u een liefde voor natuur? Ga dan zeker mee met de Israël natuur rondreis! Tijdens deze 11-daagse rondreis bezoeken wij de mooiste natuur streken van Israël. Wij brengen onder meer een bezoek aan een nationaal park en het Arbel gebergte. Een bezoek aan de dode zee slaan wij ook zeker niet over! Deze reis wordt gekenmerkt door de vele plaatsen die wij gaan bezoeken. U zult een goed beeld krijgen van Israël en vooral van de natuur in Israël!

Vrienden voor het leven met deze jongerenreis

Lijkt Israël je een ontzettend mooi land met veel cultuur, maar waar ook ruimte is voor ontspanning? Dat is zeker waar! Idoed reizen biedt een jongerenreis aan, deze reis biedt ruimte voor historie, ontspanning en het bezoeken van Christelijke plaatsen. We bezoeken de nationale begraafplaats Mount Herzl, een plek die veel betekent voor Israël. Een bezoek aan een woestijn slaan we ook zeker niet over, net als de mogelijkheid om te raften en kajakken!

Nog veel meer mogelijkheden

Bent u alleen maar meer geïnteresseerd geworden in een rondreis door Israël of staat uw reis niet in dit lijstje? Wij bieden veel meer soorten reizen aan, kijk snel op onze website voor alle uitgebreide informatie. Wij zijn ook altijd telefonisch bereikbaar om alles te bespreken. Bezorg uzelf de mooiste tijd van uw leven in Israël, kies voor een reis van Idoed reizen!

Voor meer info : klikt u hier