Mathmatch
Image default
Winkelen

Dé basics voor mannen

Niet alleen vrouwen maar ook mannen hebben goede basics nodig in hun klerenkast. Het kan een nonchalante twist geven aan je look of als een soort fundament zijn voor je de rest van je outfit. Wij zetten een aantal basics op een rij.

Ondershirts

De basics die niet kunnen ontbreken: goedkope witte tshirts. Witte shirts kunnen op meerdere manieren worden gedragen met meerdere doelen. Bijvoorbeeld als ondershirt om de kleding die je eroverheen draagt langer mooi te houden. Wit is meestal het handigst, maar andere neutrale kleuren zoals zwart, beige of grijs kunnen ook. Je kunt goedkope witte shirts vinden in verschillende (online) winkels in alle maten en kleuren, met een ronde hals, V-hals of diepe hals.

Spijkerbroeken

Met een goede jeans sla je de plank nooit mis, je kunt ze dragen naar meerdere gelegenheden. Een feestje of naar je werk, met of zonder wassing, combineren met een wit shirt of juist een overhemd; ze zijn er in alle soorten en maten. Je kan het formeel maken met een blazer en nonchalant met een hoodie.

Pullovers

De naam zegt het al: pullover, je draagt deze over een ander kledingstuk. Meestal met een overhemd om het wat netter te maken of een shirt om het nonchalant te maken. Een pullover is er een meerdere varianten en kleuren, ook deze kun je kopen met een verschillende hals. De V-hals pullover past vaak mooier over de kraag van een overhemd dan een ronde hals. Tip: hang een pullover nooit op, op deze manier kunnen er namelijk punten in de schouders komen!

 

https://web-wings.nl/