Mathmatch
Image default
Woning en Tuin

3 slimme manieren om jouw woonkamer een make-over te geven

 

Toe aan een nieuwe inrichting van jouw woonkamer, maar geen groot budget hiervoor? Geen probleem, je kunt namelijk al voor een zacht prijsje jouw woonkamer een compleet nieuwe uitstraling geven. Als je graag wil weten hoe, lees dan onze blog snel verder.

1.      Kringloopwinkel

Natuurlijk kun je bij een aantal grote bekende meubelzaken voor een lage prijs nieuw meubilair kopen. Maar heb je behoefte aan meer iets unieks? Ga dan eens naar de kringloopwinkel. Wat je ook zoekt, de kringloopwinkel heeft altijd wel iets leuks voor jou. Voordat je het weet heb je een meubelstuk wat toen erg prijzig was, nu voor bijna niks in jouw woonkamer staan. Daarnaast is het hergebruiken van meubels ook nog eens duurzaam. Goed voor het milieu én goed voor je portemonnee.

2.      Verander de vloer

Een andere vloerbedekking neerleggen is een slimme manier van je woonkamer een nieuwe look geven. De vloerbedekking is een van de eerste dingen die opvalt als je jouw kamer binnen komt lopen. Ga je voor een moderne en industriële look? Kies dan voor een gietvloer die zo afgewerkt kan worden met een stoere betonlook. Liever een warmere uitstraling? Dan is een houten vloer of een taptijvloer een goede keus.

3.      Bankhoezen

Wil je graag meer kleur toevoegen aan jouw woonkamer, maar staat er een grote donkergrijze bank midden in de woonkamer? Vaak kun je door middel van veel kussens en andere kleurige meubelstukken veel kleur toevoegen aan je woonkamer. Toch nog niet genoeg kleur? Dan hoef je niet een compleet nieuwe bank te kopen. Met een bank hoes kun je simpel, snel en vrij goedkoop jouw bank meer kleur geven. Als je gek bent op een klassieke uitstraling, dan is velvet de ideale stof. Ga je voor Scandinavisch? Kies dan bijvoorbeeld een gebreide en crèmekleurige hoes.

https://bankhoesdiscounter.nl/