Mathmatch
Image default
Woning en Tuin

Elektrische deur

De elektrische deur is misschien wel een van de meest onderschatte innovaties ooit. Dankzij de elektrische deur kunt u gewoon ongestoord doorlopen. Ook als u de handen vol heeft of kampt met een lichamelijke beperking. En wat ook fijn is: u hoeft die onhygiënische deurknop ook niet vast te houden.

Elektrische deur en zorg

De elektrische deur vindt op veel plekken een goede toepassing. Niet alleen in bedrijven, ook thuis. Bij woningaanpassing wordt -terecht- vaak gekeken naar de elektrische deur. Het is een ideaal hulpmiddel voor mensen met een beperking die langer thuis willen wonen. Door de makkelijke bediening is het perfecte oplossing voor wie afhankelijk is van een rolstoel, terwijl het ook het leven van de persoonlijk begeleider of mantelzorger een stuk makkelijker maakt.

Binnen- en buitendeuren

Elektrische deuren zijn te installeren als binnendeur en als buitendeur. Wanneer het als buitendeur wordt gebruikt kan de deur worden uitgerust met een toegangscontrolesysteem, bijvoorbeeld met een pasje of tag. Zo kunnen zorgverleners makkelijk binnenkomen.

Vanwege de veiligheid en de rol die (elektrische) deuren spelen als vluchtroute worden elektrische deuren veelal voorzien van een noodstroomvoorziening.

Soorten elektrische deur

Elke deur kan een elektrische deur worden gemaakt. Door bestaande deuren te voorzien van een elektrische dranger hoeft de woning niet te worden verbouwd. Heeft u voldoende ruimte? Dan kunt u kiezen voor elektrische schuifdeuren, of voor elektrische draaischuifdeuren.

Betaalbaar

Het installeren van een elektrische deur in huis is al binnen een dag geregeld. Kies voor AutomatischeDeuren24 voor maximale betrouwbaarheid. We werken al 30+ jaar met de beste merken en kunnen deze leveren tegen een verrassend betaalbaar bedrag.

Wist u dat de elektrische deur vaak vergoed kan worden vanuit de Wmo of de WLZ? Vraag dit na bij uw gemeente of het CIZ, want in dat geval betaalt u slechts de Eigen Bijdrage. Meer weten over elektrische deuren? Lees hier meer.