Mathmatch
Image default
Woning en Tuin

Investeren in groene energie door de installatie van zonnepanelen

Het wordt steeds belangrijker om je bezig te houden met het klimaat en duurzaamheid, maar hoe kun jij hier je steentje aan bijdragen? Waar de één ervoor kiest om kleding tweedehands of van biologisch katoen te kopen, investeert de ander in een hogere isolatiegraad van de woning. Ook is het mogelijk om minder vlees te eten, vegetariër te worden of minder te vliegen om milieuvervuiling tegen te gaan. Wijsman Duurzaam daarentegen richt zich weer op een heel andere kant van CO2-uitstoot, namelijk op het investeren in groene energie door zonnepanelen, warmtepompen en zonneboilers te ontwikkelen en bij jou thuis of op het werk te installeren. Ben jij benieuwd wat Wijsman Duurzaam voor jou kan betekenen? Aarzel dan vooral niet om verder te lezen of een bezoekje te brengen aan de website van de onderneming.

De zonnepanelen van Wijsman Duurzaam

De energy systems van Wijsman Duurzaam zijn van hoge kwaliteit, waardoor jij met de installatie van één van de bovengenoemde methoden verzekerd bent van een groene investering, die het zeker waard is. Wanneer jij besluit om te kiezen voor zonnepanelen, is het van belang om te specificeren welk type zonnepaneel je in dat geval bedoelt. Er je kan namelijk monokristallijne en polykristallijne zonnepanelen kopen. Het grootste verschil tussen de twee soorten is de opbrengst zonnepanelen, aangezien het polykristallijne zonnepaneel uit allemaal goedwerkende monokristallijne zonnepaneelstukjes bestaat. Hierdoor werkt het gehele zonnepaneel minder goed, omdat het rendement van de kleine stukjes niet gelijk staat aan één heel monokristallijn zonnepaneel. Desondanks zijn de monokristallijne zonnepalen weer duurder, waardoor het polykristallijne zonnepaneel geen mis alternatief is.

Contact, vragen of advies nodig?

Wil jij graag investeren in zonnepanelen, maar ben je er nog niet helemaal uit in welke soort? Schroom dan niet om contact op te nemen met de experts van Wijsman Duurzaam voor meer informatie!

Voor meer info : klikt u hier