Mathmatch
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bent u op zoek naar een bedrijfspand in Zevenaar?

Bent u recent een onderneming gestart in de omgeving van Zevenaar? Zoekt u nog naar een geschikte kantoorruimte zonder vast te zitten aan lange contracten en onverwachte kosten? Dan is OC de Pelikaan een absolute aanrader. Bij dit ondernemerscentrum in Zevenaar kunt u een bedrijfspand huren voor een scherpe prijs. Met name voor startende ondernemers is dit bedrijf uitermate geschikt door de korte huurovereenkomsten, all-in prijzen en diverse grootten van de kantoorruimtes. Zo kunt u rustig uitzoeken of het huren van een professionele kantoorruimte past bij uw onderneming.

Uitstekende service en faciliteiten

Bij OC de Pelikaan in Zevenaar huurt u een bedrijfspand met verschillende faciliteiten en uitstekende service. Zo kunt u rustig werken in een fijne ruimte waarin u van alle gemakken bent voorzien. U huurt de ruimte voor een vast bedrag per maand inclusief service- en energiekosten. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan. Heeft u een kleine onderneming? Dan is het ook mogelijk om een half kantoor te huren. U deelt dan een ruimte met een andere ondernemer voor een lage prijs. Daarnaast is het ook mogelijk om grotere ruimtes binnen het ondernemerscentrum te huren: de kantoorruimtes variëren van 18 m² tot 60 m², zodat er voor iedere onderneming wel een passende ruimte te vinden is. U heeft 24/7 toegang tot de kantoorruimte en maakt gratis gebruik van de beamer, vergaderruimte en het kopieerapparaat. OC de Pelikaan staat voor kwaliteit én gezelligheid, dat is pas fijn werken!

Maak een afspraak voor een rondleiding bij dit ondernemerscentrum

Wilt u ook het gemak ervaren van het huren van een luxe bedrijfspand in Zevenaar? Maak dan een afspraak met de verhuurder voor een rondleiding, zodat u rustig de kantoorruimtes kunt bekijken en een overzicht heeft van de mogelijkheden voor u w bedrijf. U kunt eenvoudig online het aanbod bekijken, zodat u voorafgaand aan uw bezoek al een beeld heeft van de kantoren. Wacht niet langer en maak een afspraak!

https://www.ocdepelikaan.nl/