Mathmatch
Image default
Zakelijke dienstverlening

Bent u op zoek naar perfect passende draadstangen?

Als u binnenkort een project gaat starten waar u diverse bevestigingsmaterialen voor nodig heeft, dan is het verstandig om een totaalleverancier in te schakelen. Een bedrijf dat meer dan veertig jaar ervaring heeft in de handel, industrie en bouwsector is Kobout. Sinds 1979 werkt deze organisatie met bevestigingsmaterialen en houtverbinders en is inmiddels een van de grootste spelers op de Nederlandse markt met onder andere een ruim assortiment aan bouten, moeren en draadstangen. Ontdek de uitgebreide service en dienstverlening of bezoek het reusachtige magazijn en laat u verrassen door de mogelijkheden.

Ontdek het gigantische magazijn van deze totaalleverancier

Kobout staat bekend om haar klantgerichte service en werkt altijd aan de relatie met haar klanten om een prettige samenwerking te garanderen. In deze nauwe samenwerking bieden zij diverse diensten aan, zoals het assembleren van draadstangen, het op maat zagen van materiaal, het verpakken van bestellingen of het bezorgen van bouwmateriaal naar uw gewenste locatie. Zo wordt u compleet ontzorgt en ondersteunt in uw aankoop. In het magazijn van ongeveer 13.300 m2 vindt u meer dan 25.000 verschillende producten. Om een weg te vinden in dit ruime assortiment aan bouten, moeren en draadstangen, staan er meer dan honderd medewerkers voor u klaar die u graag te woord staan en adviseren over uw aankoop. Profiteer van scherpe prijzen en ontdek de opties die dit bedrijf te bieden heeft voor uw project.

Kom langs op de vestiging of bezoek de webshop

Wilt u ook materiaal uit het ruime assortiment aan bouten, moeren en draadstangen bestellen bij Kobout? Bekijk dan het aanbod online in de webshop of neem contact op met dit bedrijf om uw eventuele wensen te bespreken. U profiteert bij deze totaalleverancier door de grote voorraad van een snelle levering. Daarnaast bent u ook van harte welkom om het afhaalloket in het magazijn in Hendrik-Ido-Ambacht te bezoeken.