Mathmatch
Image default
Zakelijke dienstverlening

Goed HRM advies van een betrouwbaar bedrijf

Heeft u als bedrijf goed HRM advies nodig? Schakel dan zeker Simpra in! Simpra is uw ideale partner als het gaat om het geven van goed en betrouwbaar HRM (Human Resource Management) advies. Wij geven u graag advies op het gebied van het belonen van uw medewerkers, fusies, het afnemen van assessments en natuurlijk nog veel meer. Patrick Eichelsheim is de man achter Simpra en heeft inmiddels al meer dan dertig jaar ervaring op het gebied van HRM advies. Door de passie en het plezier waarmee Patrick zijn werk uitvoert, worden er keer op keer fantastische resultaten behaald. Patrick doet er alles aan om een bedrijf een zo goed mogelijk advies te geven en stopt niet totdat het bedrijf tevreden is met zijn adviezen.

 

HRM advies voor iedereen

 

HRM advies is mogelijk voor iedereen. Of u nu een ondernemer bent in de MKB of een grotere organisatie bent, geen een bedrijf is te gek als het gaat om HRM advies van Patrick Eichelsheim. Bij grotere bedrijven ligt de focus voornamelijk op specifieke expertises waar Patrick over beschikt. Hierdoor heeft Patrick ontzettend veel ervaring opgebouwd en is hij inmiddels gespecialiseerd geraakt in het uitbrengen van HRM advies bij woningcorporaties en is hij gespecialiseerd geraakt in interim HR management, duurzaam personeelsbeleid en raad en daad bij de samenstelling van uw loongebouw.

 

Altijd bereikbaar

 

Een goede service staat hoog in het vaandel bij Simpra. Wij vinden het belangrijk om u altijd zo goed mogelijk van dienst te zijn en zo goed mogelijk te helpen als u klant van ons bent. Daarom hebben wij servicecontract ontwikkeld waardoor u 24 uur per dag, zeven dagen per week, contact op kunt nemen met Simpra wanneer u HRM advies nodig heeft. Dit contract wordt bepaald op een aantal uren dat wij samen afspreken.

 

Voorzien van het beste HRM advies

 

Bent u benieuwd geworden wat Simpra kan betekenen voor uw bedrijf? Neem dan direct contact met ons op via onze site, email of ons telefoonnummer. Wij staan u graag te woord en helpen u graag zo goed mogelijk te voorzien van HRM advies. Wij hopen uw bedrijf binnenkort te mogen voorzien van het beste HRM advies!

 

Voor meer info : klikt u hier